Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korwin-Mikke: Politycy PiS to neokomuniści |
Lecą na łatwiznę , nie chce sie chodzić i zbierać materiałów więc wykorzystują inne , nie ładnie !!! Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korwin-Mikke: Politycy PiS to neokomuniści |
dzieki za wpisy piwko bedzie winko takze juz teraz nie chce otwierac pizzeri tylko na dowoz bedzie to naprawde przytulne fajne miejsce dla kazdego bedzie duzo dodatkow z drzewa przepis ciasto sosy takie same nic nie zmieniam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
..jakos hurtownie alkoholi mi nie przeszkadzaja w kazdym osiedlowym sklepie jes wóda i czesciej stoja tam pijaczki od bladego switu, niz pod hurtownia=)
|
|
Drodzy Łomżyniacy jesli ktos z was jest osoba bezrobotna a chce otworzyc interes jestem otwarty na wspólprace pozdrawiam Jacek tel.797486334dzwoncie mail jacekdybikowski@wp.pl
|
|
nie ma sie co oszukiwac w naszej łomży jest naprawde zle poniewaz nie ma pracy i ludzie lapia sie wszystkiego otwieraja swoje interesy ja zauwazylem najwiecej sklepów z odzieza uzywana powiedzcie czy to ma jakis sens czy to przynosi jakis dochod mysle ze straty a nie zysk dlatego mam do was pytanie czy warto robic cos bez sensu dlatego jesli macie cos otworzyc to sie zastanowcie bo morzemy my bezrobotni stworzyc wspólnymi silami cos czego w lomzy jeszcze nie ma.
|
|
Tu potrzeba infrastruktury dla dużych zakładów , i nic więcej ! ale jak to bywa w łomży tu nic nie ma racji bytu , każdy normalny wyjeżdża z tej dziury ! ta dziura nie ma nic do zaoferowania ! ja wiem jedno tu sie nic nie zmieni ! tak w ogole , mieszkańcy łomzy to z czego wy tu żyjecie , ? tak min żeby w jakis "komfortowych " warunkach tu życ to min te 5 tys na reke trzeba miec ! ja was podziwiam ,
|
|
ty nie rozumiesz tych hurtowni heheheheheh
|
|
koma to jest przecinak z mlotkiem
|
|
Z ich zawartością nie wiedziałabyś dziecko co robić więc lepiej się tym nie interesuj. Ogarnij się dziewczynko.
|
|
=) no najwidoczniej nie=) _M_L z twojej wiadomosci wynika ze co raz mądrzejsze społeczenstwo mamy...zerknij na przyrost naturalny w ostatnim czasie=)
|
|
?
|
|
? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
milena w y p i e r d a l a j z tego postu, to poważny temat jest
|
|
:;;;; ;; ; ;;; ;;; ; ; ; ;;; ;; ; ; ; ;;;; ; ; ;; ;;;;;; ;; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ;;;; ;;; ;; ; ; ;;;;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ;;; ;;; ; ;;; ; ;;;;; ; ; ; ; ;; ; ; ;; ; ; ; ; ;;;;;;;;;; ;; ;;;;; ;; ; ;; ; ; ;; ; ; ; ; ; ;;;;; ; ;; ; ; ;; ; ;; l l\] ; l\ ;l ; \ l k k lk f f f g f g f fg f g fg f gf gfg fg f gg f gg f f gg f fg gffg gfgffg gf gfg gffg gf g gf gf fggf gf fg f gf gs sf sgfsgffg f sgf gfs gfs gs fgsfs r hst h thsr zapalee ll \ lkkk k \ \ \\\\\\\\ \\ ;; k kkkkkkk ;;;;;; ; ;;;; ;;;; ;;;;;;; ;....;l;---- ; '' ''' ' ;; ;;; ; ;;;;;;
|
|
Będzie impreza w sklepie Alwaro na ul.Kazańskiej. Tylko zrób tak,żeby nie śmierdziało .Może trzeba wodę zmienić ?
|
|
za cwiczenia sie brac grubasy a nie jakis badziew kupujecie i kesz nabijacie palantom
|
|
WOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
taaa te wszystkie sieciowe pizze..... fakt.. gość od Diavolo stworzył nową jakość pizzy , skłonię się nawet do stwierdzenia,że pizza w Łomży stamtąd właśnie się wywodzi, na przełomie tych wszystkich lat,upadków i wzlotów to tylko tam mi zawsze smakowało. Miałem niejednokrotnie okazję kosztować pizzy z italiańskiej ręki, co oczywiście jest mistrzostwem świata, ale Diavolo, jak dla mnie też ma w sobie to "coś"... Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Jeżeli ktoś widział owczarka niemieckiego, młoda suczke gdzieś się szlajającą w okolicy to prosiłbym o kontakt. gg: 8967515 Przewidziana skromna nagroda...
|
|
tu nie chodzi o wrazenie
|
|
tu trzeba pomyslec przyszlosciowo zeby bylo zadowolenie
|
|
jasiek_00 o co chodzi ?
|
|
W schronisku przebywa (tylko w dzień) husky, który jest własnością pracownika schroniska, wychowany od małego szczenięcia.
|
|
ZOSTANO... Wiec chyba jeszcze ich nie uspili... Poza tym tez mi sie wydaje ze prawo zabrania usypiania zdrowych zwierzat wiec skad ten post? I czy te zwierzaki sa w schronisku czy moze komus sie znudzily i piszac ze zostana uspione probuje sie wplynac na ludzkie sumienia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |