Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak PO przeszło transformację partyją :) |
?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak PO przeszło transformację partyją :) |
Głosujmy na Łomżę w akcji na Facebook`u: http://apps.facebook.com/swiecsie/
|
|
?
|
|
? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
?
|
|
I co już nie masz dziewczyny? Nie chciała inwalidy?
|
|
Kiedyś robiłem jeszcze Zenita w Warszawie na Tamce, numeru nie pamiętam, ale łatwo znaleźć, bo krótka uliczka, wtedy wchodziły już cyfrówki, to był początek, lecz z tego co wiem to oni robili, a firma nadal istnieje.
|
|
jebał... w Angli i kapitału Ci brak ?
|
|
annex Piszesz straszne rzeczy bardzo niezrozumiale. Gdzie i kto uspał matke i szczenieta. To jest okropny postępek przeciwko prawu, wręcz jest to karalne! Piszesz to tak , że ktoś może odebrać, że stała się ta straszna rzecz w naszym schronisku. A w naszym schronisku takie rzeczy się nie dzieją, a wprost przeciwnie szanuje się każde życie (ratuje się nawet w bardzo ciężkim stanie psy z wypadków) . Wyjaśnij precyzyjnie kto i gdzie uspał te biedne zwierzaki, a nie tylko lamentujesz ! wolontariuszka Ewa
|
|
A ta co widziałem jak dziesione waliłeś ? Ostro znalazłem hah i kto ci w to uwierzy ? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Chodzi o ten post który ktoś napisał zaraz po tym..... http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=334092&t=334092
|
|
srake kup.
|
|
;; ; ;; ; ; ; ; ; ;;; ; ; ; ;;;; ;;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ;;; ; ;; ; ; ; ;; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ;; ;; ;;; ; ;;; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ;; ;; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ;;; ; ; ; ; ; ; ; ;;; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ;;;; ;; ; ; ; ; ; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ;; ;;;; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;;; ; ; ; ;;;;;; ; ; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ll l ;;; ; ; ; ; ; ;; ; ;;;; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;// // / / / / // / / / / // /// / /// / / / / // / / / / // // / / / / / ///// fack you
|
|
dlaciepie napewno najebie z kilo
|
|
a znacie ten kawał: "nie bo już od tej żołądkowej **** mnie boli" xd
|
|
Zauważcie : (-.neoplus.adsl.tpnet.pl) . Czyli riposta i adamosx to jedna i ta sama osoba. Czyli J.K. patrzący w lustro.
|
|
odsprzedam meridie 60 tabl. 140zl plus 20 przesylka pobraniowa plus ewentualnie 5zl na sprawdzenie zawartosci paczki.tel.506388745
|
|
OK. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |