Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Świetlane\" postaci sKukizowców |
a browarek winko bedzie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Świetlane\\\" postaci sKukizowców |
na Prusa 8 jest kilka mieszkan do wynajęcia
|
|
nie brzydka z ciebie dziewczyna, te spojrzenie ten smiech :) ale po tym co tu sie naczytalem musze z przykroscia stwierdzic ze sama jestes jak ten "burak" tyle.. a mialo byc tak pieknie..
|
|
nikt nie ma ochoty na pizze nie dobrze
|
|
e tam, bezduszni jesteście. większość z Was
|
|
mozna kupic grzejnik halogenowy obrotowy jest naprawde oszczedny
|
|
Ja mysle ze to wielka sciema i straszenie , bo tak szczerze ktora grupa spoleczna ma tak dobre warunki placowe to nie znaczy ze umniejszam zaslug czyli wkladu pracy , ja sadze ze w poprzednich strajkach wynegocjowano za wiele i trzeba troche te grupe obciazyc a byc moze przez takie posunuecie innej zostanie zluzowane , ktos ten woz polska musi ciagnac . Najciekawsze w tym wszystkim jest to czy lekarze placa podatki , czy tylko jada na odpisach , to jest istota rzeczy ,,, Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
zgadzam sie z kolega! jedynym "+" NSR jest jedynie odbycie przysiegi...bo zadnych wiecej nie widze ;)
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20101217/REG00/516949143
|
|
Witam jestem zainteresowna wynajeciem mieszkania na Chopina czy sa dostepne jakis zdjecia,czy mieszkanie jest wyposazone ? i od kiedy mozna sie wprowadzac?=)i oczywiscie jakie sa oplaty? pozdrawiam
|
|
brzydalu nie pszeklinaj !
|
|
"Przystojniak" kapusiu bałwanie wiesz jak mi ciebie żal.Nie wiesz jak poznać dziewczynę i ośmieszasz się nikiem "PRZYSTOJNIAK" hahahaha.Dzieciaczku ocknij się i zejdz.
|
|
do białegostoku i w sobote czy piatek pociagiem bezposrednio Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
burczymucha stuknij się w łeb może to ci pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Pyśka- czy ty nie chodzisz do PG8 ? ;]
|
|
lomzaa chodzi mi o to że może nowy Prezydent sprawi że nasze miasto będzie się rozwijało, czytaj: strefa ekonomiczna itp itd, co przyciagnie inwestorów a co za tym idzie nowe miejsca pracy. z tego co wiem ten Pan sporo zrobił dla Łomży a nie był jeszcze prezydentem, wiec nadzieje są.
|
|
lomzaa powiedz mi gdzie miales wczesniej ta pizzerie i dlaczego dalej jej nie prowadzisz?
|
|
; ;; ;; ; ; ;; ;;;;; ; ; ; ; ;;; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ;; ;;;; ; ;;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ;;; ; ; ;; ;; ;;; ;; ; ; ;; ;; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ; ;; ;;; ; ; ;; ;; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ;; ;;;; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ;;; ; ; ; ;l ;; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ;;; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;; ;;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;l l l l l ll l l l l l lll l l ll l ll l l l l ll ll ll l l l l l l l l l ll l lll l l l l l ll l l l l l l l l l l l ll l l l l l ll l l l l l l l l l l ll l ll l ll ll l ll ll l ll l ll l l ll lll l lll lll l l l l ll llllll l ll ll l llll ll l l ll l lll llll l l ll l ll ll l ll l ;l l ;l ; l l;; l ;l ;; ; ;; ; ; ; ;; ; ;; ; ; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;;
|
|
podbijam
|
|
Porozmawiaj z tym facetem, który latami współtworzył Diavollo, a później pracował w Presto. Wiem, że chciałby coś znowu współtworzyć. Nie pamiętam, jak on się nazywa, ale to chyba najbardziej znana osoba od pizzy w Łomży. A on sam jest znakiem dobrej jakości i super smaku.
|
|
czemu ludzie sa tacy durni ... masz numer telefonu zadzwon zajdz zobacz ... a tu zdjecia przez internet ehhh poziom inteligencji na swiecie zostaje ten sam zwieksz sie tylko liczba osob na ktore ten poziom trzeba podzielic ...
|
|
taka znana jak ty oć filozofia
|
|
koma czyli przecinek... Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |