czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polak mądry po szkodzie

jasiu, to ze wiesz jakie mam wlosy, swiadczy jedynie o tym, ze się widzielismy jakis czas temu na parkingu na kauflandzie gdzie sie umawialam z Twoim kolegą no robienie czegos tam w samochodzie :) także nie bądź taki do przodu :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polak mądry po szkodzie

A który rocznik ten Sharan, bo nie wiem czy mam się przyznawac czy nie :P

:) nie wiem

?

?

Aha bym zapomniał.
Przewidujemy także atrakcje.
Dwa świniaki będą bite,kiełbaskę uwędzimy,co do tego będę jeszcze ustalał z wiejskim kołem świniobijców.
Pokazy driftu i upalania gumy,w końcu trzeba pokazać mieszczuchom jak się jeździ.
Zawita do nas zespół "Młode tłoki",wykonają dla nas swoje hity z najnowszego albumu "Wiśta wio".

Na samym końcu wszyscy podamy sobie ręce i w zgodzie opuścimy teren a od następnego dnia kiedy BL będzie przejeżdżał koło BLM-a i odwrotnie będziecie sobie machać na powitanie wraz z szczerym uśmiechem.
W przypadku jakiś problemów na drodze będziecie sobie nawzajem pomagać.

Ja osobiście wstąpię do wydziału komunikacji w Łomży z prośbą o połączenie tych dwóch rejestracji na BML choć na razie to kwestia uzgodnienia co do nazwy,wszelkie pomysły mile widziane.

Mam problem,może znacie dobrego fachowca ,który naprawia telewizory i przyjechałby do domu,z góry dziękuję za pomoc.

Biokominek

Bez sensu jest otwieranie kolejnej pizzerii.

dlaczego nie otwierac pizzeri te ktore juz istnieja kazda z nich dalej istnieje a dlaczego nowe biznesy upadaja nie daje to wam do myslenia ja prowadzilem pizzerie i wiem ze naprawde na godne zycie zarobisz i mialem tylko pizze na dowoz jesli teraz bym otwieral to takze na miejcu bo w sobote i w niedziele rodziny chca zjesc na miejcu i w wykend zarabiasz najwiecej odchodza koszta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org