Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zamiast mundurkow |
W Liceum Spolecznym chyba we wtroki kolo 19.00 spotykaja sie Panie pocwiczyc takze fitness. Trzeba tam sie dowiedziec.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zamiast mundurkow |
mojego kumpla ojciec tez pisze teksty :P yy stoimy pod blokiem ku*** yo jaramy ziolo elo elo jamajca przyjechali psy nas spisali hwdp kur** yo elo ziom .... i czym to sie rozni od tego co w tv leci ?
|
|
wczoraj okolo 22:30 na parkingu przy konst. 3 maja, paru "chlopczykow" zdjelo nowe aluski z forda mondeo stawiajac go na paletach :) z tego co mowil mi znajomy, podczas poscigu przez policje zwiali. zostawili klucz do kol, na ktorym byly odciski palcow ;] i gdy chcieli sie po niego wrocic, natkneli sie na patrol :) policja spisala numery. iii... co ja dzisiaj widze... mondeo stoi znow na kolach :D czyzby policja sie sprawdzila w swojej robocie ? wielkie gratulacje dla panow policjantow.. :)
|
|
Gratulacje. Niechby tak jeszcze "pozbierali" pijaczków śpiących na ławeczkach, i w innych ciekawych miejscach. Ostatnio np podczas wchodzenia do klatki schodowej w ciemnościach potknęłam się o jednego takiego "odpoczywającego"... I jeszcze nakrzyczał na mnie, że go budzę...
|
|
Już dawno miałem napisać ten temat a temat dotyczy fotogalerii. A zatem. Jestem zalogowany na iluś tam forach między innymi na OFICJALNYM FORUM GIŻYCKA. W związku z tym co myślicie na stwożenie naszej ŁOMZYŃSKIEJ FOTOGALERII NA FORUM 4LOMZA gdzie byśmy mogli dodawać własne zdjęcia Łomży , stare fotografie , pocztówki i nie tylko. Wiem że na 4lomza jest fotogaleria ale ona coś mi jakoś nie pasi ogólnie jest ok ale?. Admini powinni stwożyć coś takiego dla nas bo chyba nic takiego niema jak widzę na 4lomza. Jak chcecie zobaczyć to o czym napisałem , myślę i ocenić wpiszcie: http://gizycko.one.pl/gallery.php Co sądzicie na ten temat piszcie. BUNKIER
|
|
Tak a w dodatku dla szalikowców ŁKS bilety po promocyjnej cenie 2zł od osoby. Zbiórka szalikowców na muszli o godzinie 16 00 a o 16 30 bedzie sprzedaz biletów po cenie promcyjnej. Obecność obowiązkowa!!! Musimy pokazać sie przed całą POLSKĄ!!!!
|
|
gość którego zwineli dzisiaj widziałem poważnie pobitego, zgadnijcie przez kogo? oczywiście wsadzili mu paragraf, za czynną napaść na policjanta (grozi za to do 5 lat) ten który tylko sie zapytał: "po co wy psujecie to"
|
|
Maciuś, Eeeee nie od Adallka! Przecie widzisz, że ón znikł i nie daje znaku życia...:( Ale tak się poskładało, że DOŚĆ dobrze znam Kogoś z rodziny Stefana...:)). W związku z tym wypoczynek w Waszych stronach jest jak najbardziej realny...:)) Kto wie, może nawet będzie dane nam poznać się Heniu... Nie boisz się?? :D
|
|
Witam! Gdzie w Lomzy mozna kupic/sprzedac uzywane czesci komputerowe? (Oprocz komisow w centrum). Zasadniczo chodzi o kupno athlona 1700+ lub lepszy i sprzedaż komputera PII 300MHz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |