Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I co wy na to PiS-iorki ? |
MALINA na Starym Rynku. Dobra kawa, lodowe desery. Miejsce w środku i na zewnątrz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I co wy na to PiS-iorki ? |
Treść jest ukryta
|
|
A czy w Retro jest też na zewnątrz ?
|
|
a co robią nowego na Senatorskiej ?
|
|
to latają satelity
|
|
Po prostu Łomża ;) Chyba musiałby być cud żeby 18000 osób zagłosowało na Łomżę przez 3 dni :) "ŁomżaRulez" ma racje. Gdy mieszkańcy chcą zrobić coś dla miasta każdy się wywyższa (typu co to nie Admin :D ) . No i to tyle. Dziuraaa! :P
|
|
Satelity nie latają poniżej poziomu chmur i świecą (odbijają promienie słoneczne) normalnie (białe światło).
|
|
!
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
sprzedał bym ale chyba wiecej jak 1 zł cos mi sie zdaje
|
|
a to Łomża ma pepek ??
|
|
mowisz masz:D http://www.twierdzalomza.pl/images/stories/grubson%20plakat.jpg
|
|
może ma odstający pępek i chce zasłonić?
|
|
Imprezy ? ciekawe gdzie i na jaki *** ? i dla kogo ? ktoś spragniony wrażeń to w PKS i do Suwałk Ostrołęki itd. najpierw trzeba mieć zaplecze i dobrą organizacje imprez bo zaprosić to każdy może ale nie każdy chce się pier** z tym wszystkim ,a muszle dawno powina być jako zabytek ;-) Ma zowsze Łomża
|
|
mam 10. mogę Ci odpalić połowę.
|
|
chce zrobic 18-nastkę w pizzeri, dobry to jest pomysł? Którą pizzerie proponujecie dobrze by bylo zeby oprócz jedzenia były równiez jakies atrakcje czy znacie taki lokal?
|
|
Najlepsze zony to cudze zony
|
|
czy ktos mi odpowie??
|
|
do książek gówniarzu a nie bilardy i maszyny ci w głowie , później skończysz jak trolle łomżyńskie i będziesz spam robił
|
|
Ja po prostu uważam, że tacy przestępcy jak Gracjan powinni być natychmiastowo i dożywotnio wykluczanie ze społeczeństwa.
|
|
Kobiety mają rozum szczura dlatego nie mają już co wymyślać. Niedługo na palcach będą nosić kolczyki...
|
|
wiesz mało mnie to interesuje a i licz sie ze zdaniem innych bo w tym momencie stawiasz władze w nie komfortowej sytuacji jak uważasz że masz najwiecej do powiedzenia w tym miescie. nie zwracasz uwagi na to co inni myślą. a i mam gdzies Twoje poglądy tak jak kolega wyżej napisał za różaniec i do koscioła xD taki dzień sasiada to można sobie w du**e wsadzic. serdecznie pozdrawiam :) (idz na forum polityczne tam chyba Ciebie potrzebują zarzuc pomysł jaki koncert i gdzie dac The mucher band" xD)
|
|
uuu szanelko hahaha co robilas w samoohodzie z mojim kolego ? ;)) pudlo .. dzis to bylem ja czy tego hcesz czy nie .
|
|
? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
? /
|
|
Treść jest ukryta
|
|
?
|
|
Eeeee ! No właśnie
|
|
piepszysz jak sie kurzy Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
JAZDA !
|
|
IBIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIAIBIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIAIBIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIAIBIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIAIBIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIAIBIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIABIIABIABIABIABIABIABIABIA
|
|
Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp.K. Adres: Al. Piłsudskiego 33, 18-402 Łomża Tel.: (86) 212-62-13 Godziny otwarcia: pn-sb: 07:00-22:00 nd: 09:00-20:00
|
|
Spróbuj młotkiem, ja wszystko naprawiam młotkiem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |