Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wąska ława PiS albo dotrzymanie słowa danego 13 grudnia 1981 roku |
W biedronce na promocji jest :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wąska ława PiS albo dotrzymanie słowa danego 13 grudnia 1981 roku |
Kara przewidziana za ten czyn w kodeksie jest zdecydowanie zbyt niska. Mam nadzieję, że istnieje reinkarnacja i ci sk...wiele w następnym życiu urodzą się jako psy, którym ktoś w taki sam sposób urwie łby. Podpisane.
|
|
śliczna suczka podobna do mojej mam nadzieję że się znajdzie podaj mniej więcej w jakich okolicach zaginęła czy uciekła Ci z działki czy byłeś na spacerze i Ci zwiała...niestety te psy są strasznie ufne i pójdą prawie do każdego więc jesli nikt jej nie wziął to może wróci.Moja kiedyś w lesie pobiegła za sarną i w sam środek lasu wbiegła 2 godziny jej szukałam po czym usłyszałam jej szczekanie byłam pewna że coś się stało bo to taki szczek jak by o pomoc był myslałam że może w jakąś pułapkę czy coś wpadła a okazało się że znaleźli ją leśniczy i policjant którzy akurat w lesie byli i przywiązali ją do drzewa a ona biedna słyszała jak ją wołam i nie mogła do mnie przybiec jak mnie zobaczyła to chyba nigdy tak szczęśliwej a zarazem wystraszonej nie widziałam no ale najważniejsze że ją odzyskałam :) czego i Tobie z całego serca życzę!!! :)
|
|
annex możesz jaśniej j nic nie wiem o co chodzi ?
|
|
przeciez ci co chcą mieć i mają czas to sami pobiegną do schroniska, poco tak na siłe pchać. Trzeba sie najpierw zastanowic , ludzie pracują bądz sami sie utrzymac nie mogą. Jak pracują to nie mają czasu na wyprowadzania. Kto chcialby pomóc to nie musi zaglądac na forum zeby o tym wiedziec bo to oczywiste ze jest pelno zwierząt zakratkowanych. To co pokazywal program UWAGA, to co sie dzieje w schroniskach, to i tak wolalbym zeby ktos wziął i wypuscil sobie pozniej tego psa niz mialby byc zaniedbywany jak to bywa. Ja juz mam zwierzęta w domu i więcej nie mogę przygarnąć.
|
|
Cztery pory roku De(i) Angelo 2 x Diavolo 2x Savana Osteria Chilli Pizza Telepizza Presto Da Grasso Gruby Benek Kolego jak którąś ominełem to "plus" dla Ciebie konkurencja jest wielka. Trzeba pamiętać że 4 z tych pizzzeri to marki ogólnopolskie, a Łomża ma tylko ok 60000 tyś mieszkańców. Nie zapominaj też o zatrzęsieniu kebabów bo to też jest gastronomi i co za tym idzie twoja konkurencja. Życze powodzenia
|
|
A pizza "stadionowa" nadal będzie?:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |