niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RMF FM opublikował najnowsze odczyty z czarnych skrzynek

Za jaja skurwy*ynów przywiazać i w taki sam sposób zrobić!! Brak słów ;(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RMF FM opublikował najnowsze odczyty z czarnych skrzynek

i co sam naprostowałeś?

rudy błazen z druhem

Każdy robi to co umie - i umie to co robi.

co do ogrzewania to bylem bardzo zaskoczony, ponieważ szedłem z myślą, ze nie będzie za ciepło, ale mieli dobre ogrzewanie i z tego co pamiętam nikt się nie skarżył, pozdr:)

więcej wykrzykników to może ktoś usłyszy

To rozumiem że dziewczyna w sukience na ramiączka nie zmarznie :) Wierze na słowo :) pozdrawiam :)

sory, nie doczytałam dobrze posta

zgadzam się z autorem wątku, na potwierdzenie opiszę sytuację, która miała dziś miejsce.

Mam większy samochód, podjeżdzam do bankomantu w Kauflandzie, widzę wolne szersze miejsce, chcę zaparkować tyłem, ustawiam się odpowiednio, wrzucam kierunek, wrzucam wsteczny, patrzę w lusterka i cofam sobie, aż tu nagle z tyłu podjeżdza pan BLM GJXX i pakuje się na moje miejsce. zaparkował sobie przodem pod niezłym skosem, bardzo zadowolony z super szerokiego miejsca. wysiadam z samochodu, odlegość między moim samochodem a tego pana wynosiła 12 cm :).

pytam się pana czy nie zauważył mojego kierunku, świateł cofania oraz tego, że prawym tylnym kołem byłam już na tym miejscu?

pan na to "poszukaj sobie innego miejsca, tyle tutaj jest".

ja na to do pana, że wybrałam właśnie TO miejsce, bo mój samochód jest trochę większy niż pana, a jeśli nie zna pan zasad ruchu drogowego, to może chociaż odrobina kultury osobistej, bo np. jestem kobietą, a pan może mógłby zachować się jak dżentelmen?

a pan blm na to "z gówniarzerią nie rozmawiam" i odszedł dumnym krokiem w swoich eleganckich gumakach prosto do Kauflandu...

ręce mi opadły... nigdy nie miałam, żadnych uprzedzeń co do pochodzenia ludzi, aż do dziś...

mar

http://www.youtube.com/watch?v=aU-3oiB9E54

czyli czy moglibyscie mi wytlumaczyc bo slabo rozumiem

idac do NSR i traktujac to jako przeszkolenie - bo w koncu ten zolnierz choc potrzyma bron w reku skubnie troche musztry i posiedzi na wykladach - to po tym przeszkoleniu bede mniej wartosciowym od tego ktory dostanie sie do zawodowej z cywila?

czy wogole mozna dostac sie do sluzby zawodowej od tak? ide skaldam papiery i jzu jestem na etacie? i dopeiro wtedy gdzies mnie wysylaja na przeszkolenie zebym choc wiedzial jak mundur wyglada ?!

nie uciekalem od zetki - wybralem szkole

jaka jest droga do sluzby zawodowej na dzien dzisiejszy? pominmy te 'plecy' bo to nie dotyczy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org