Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Próba podważenia rzeczywistości przez \"prawicowe\" media |
napisz przynajmniej jakiej szybciej znajdziesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Próba podważenia rzeczywistości przez \\\"prawicowe\\\" media |
Ktos cos jestes homoseksualny
|
|
Kmwtw sługusy systemu;]Tak to wygląda...
|
|
czemu zgadzamy się tak na podwyżki cen paliw , od nowego roku vat do góry? a zarobki marne? wdziałem gdzieś w telewizji jak w Grecji obili kiche jakiemuś politykowi za to co robi... czy u nas nikt nie potrafi się postawić? nie możemy się zjednoczyć i wspólnie powiedzieć nie ?
|
|
hmm powiem Ci tak...to jest jedna wielka porażka! miałem przyjemność rozmawiać z NSRami w Poznaniu i oni maja umowe na 4miesiace tj.3miesiace szkolenia w jednostce, nastepnie wysylaja Cie na 1 miesiac do innej jednostki i CYWIL! ;) i teraz tak...kto Cie przyjmie do pracy jak masz umowe z MONem o ciagłej gotowosci? ze w kazdej chwili moga Cie wezwac? TO JEST JEDNA WIELKA KPINA! ROBIENIE LUDZIOM NADZIEI NA JAKI KOLWIEK AWANS!ale to Ty podejmij decyzje ;) ehhh niech wróci służba zasadnicza ;)
|
|
nie biora po NSR do zawodowej wymagana jest odbyta w pełnym wymiarze czyli 9 miesieczna sluzba wojskowa ... u nas ta takie szopki ze potrafia wziasc czlowieka z cywila bez zadnego przeszkolenia ktory chodzi jak krowa z za rowa a z NSR-u nie wezma w NSR niby ma jakies tam podstawy musztry i trzymal chociaz bron w reku ale jak masz dobre plecy to wezma i z cywila jak nie masz to i NSR nie pomoze .... trzeba bylo unikac tej popularnej Zetki ?
|
|
do Wyprane_gacie (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) nie wiem czy przeczytałeś uważnie, ale byłam większym samochodem i niestety nie miałam w pobliżu takiego miejsca żeby zaparkować. nie jest to dla mnie problem, żeby "się pochlastać", po prostu byłam w szoku jak tak można postępować? nic dziwnego, że powstał taki temat... teraz wiem, że trzeba na takich "KIEROWCÓW" uważać :) pzdr i miłego dnia życzę :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Może jak był ubrany?
|
|
to mój pies
|