niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
JarKacz przejął splendor po Jaruzelskim

Piwnica jesli chodzi o cene. Albo garaz, co kto woli. Choc szczerbinka wolalaby na sniegu..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: JarKacz przejął splendor po Jaruzelskim

Open Finance - umówiłem się na rozmowę 18 (sobota) z doradcą do białegostoku, telemarketer stwierdził, że to najbliższy oddział

Witam
Poszukuję w Łomży i okolicach osób które składały w ZUS-ie druk ZUS ZWUA i opłacały składki w Wielkiej Brytanii. Zastanawiam się nad porzuceniem tego pasożyta i opłacaniem składek na wyspach. Ktoś ma jakieś doświadczenie?
Proszę o opinie i porady.
Z góry dzięki.

na pilsudskiego sklep ekskapada kolo alkoholi swiata. maja tam buty campusa. popatrz tez na allegro na buty firmy salomon- lepsze niz campusy ale i drozsze. 4 lata temu kupilam salomonki na allegro i przezyly juz 3 wyprawy w gory i dalej sie trzymaja. firma ta podaje dlugos w cm i do tego cm jeszcze dzieli na 3 albo 4 mniejsze czesci. mozna wiec spokojnie dobrac.

Polecam Panią Stomatolog w szkole na ul. Zielonej i Panią stomatolog w szpitalu na chirurgii szczękowej - nazwisk nie znam ale są super.!!!!!

Jutro wyrejestrowuję się z zusu i robię ten sam ruch - opłacanie składek na wyspach. Znam firmę, która pomaga to zrobić od strony formalnej. mój e-mail: lasiczka77@interia.pl

rudy błazen z druhem

.

kup sobie martensy

Odnośnie tych "milionów" wiecie że te pieniądze są GŁÓWNIE na dopłaty do basenów ? utrzymanie ich dużo kosztuje, ratownicy, sprzątaczki itp.
Takie tam pitolenie że mają Bóg wie ile pieniędzy na przewał. Wczesniej jak nie było mosir'u wszystkim zajmował się ratusz do tego tez zatrudniali ludzi itd, teraz po prostu jakos to zroganizowali , a takie skrzeczenie zawistnych to wg. mnie Kołakowski&Elyta Mocherewicz zdzierżyć nie mogą że nie zrealizują hasła Pana Kononowicza " Wszystko Zlikwiduję"

I tym optymistycznym akcentem pozdrawiam i życzę miłych snów ;)

/

AUTO-BORAWSKI he he dobre.

chyba slaby z ciebie przystojniak jak ty dziewczyny na forum szukasz hehe

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Tommek zapomniałes o obwodnicy ;) też mają

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Nie do końca bezinteresownie ;) Radość tych dzieciaków byłaby większą radością dla mnie. Tym bardziej, że idą święta...

Zenit dzieci z placówki opiekuńczo-wychowawczej w łomży (bo domu dziecka już nie ma) dostaną prezenty od fundacji
Pomysł godny pochwały troszkę późno na to wpadłeś, mało czasu
Proponuję przy najbliższych świętach nawiązać kontakt z administracją czy dyrekcją danej szkoły i poprosić o listę dzieci najbardziej potrzebujących, które są z ubogich rodzin. One często nie są objęte żadną pomocą zewnętrzną a niejednokrotnie bardzo jej potrzebują.

http://kiedykasa.pl

Salon Laura bodajże na mazowieckiej obok komputronika polecam,naprawdę warto tam zajrzeć.

Zamiast się z nim urzerać było zaparkować gdzieś obok,macie ludzie zajebiste problemy,nie ma co,tylko się pochlastać.

to bylem ja szanelko ... mijalem sie z tym szaranem .. masz krecone wlosy ciemne .. haha ale nie podejrżewalem rze sie odezwiesz na forum jako szanelka :)))))))))))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org