Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grupa Trzymajaca Wladze (GTW) walka na smierc i zycie. |
nudzi się chyba jasiowi albo jakiemuś innego h.ujowi do szczania a drugi post zasługuje na wizytę u protetyka. Dziękuję dobranoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grupa Trzymajaca Wladze (GTW) walka na smierc i zycie. |
ale po co jak nikt tego nie przyjmie, zapytajcie, to będziecie wiedzieli, ja oddałam na przemiał kiedyś 5000 tys. bombonierek, bo zostało z promocji, ale niestety takie mamy prawo.
|
|
nie sadze aby takie CUDO JAK TY pochodzilo z PIATNICY!!!!!!!!! ale pomiot chamstwa z okolicy ,ktory osiedlil sie w tej miejscowosci. a zreszta nudzisz juz mnie.
|
|
mam dosc - ile pism wyrzucilam to tylko ja wiem!!!!!!!!!!! oczywiscie razem z tym reklamowym smieciem. WIEM ,ZE TO WASZA PRACA ALE KLADZCIE TE REKLAMY NA SKRZYNCE --- KTO CHCE TO WEZMIE!!!!!!!!!! NIE WPYCHAJCIE DO SKRZYNEK!!!!!!! MIEJCIE LITOSC!!
|
|
Popieram i jeszcze dodam, że nawet zrywane są nalepki " NIE WRZUCAĆ REKLAM" Moim zdaniem Spółdzielnie powinni zamontować specyjalną pułkę na reklamy, tak jak w kioskach na gazety. Myśle że to niewiele kosztuja a zadowoleni by byli wszyscy a i skrzynki "niby prywatne" nie byłyby zawalane reklamami. rudy błazen z druhem
|
|
robak55 ma racje na rondzie w tej aptece Nova jest najtaniej bo jest to ta sama apteka co przy Eskulapie. Ja kupuje w Eskulapie bo tu jest mi bliżej ale właśnie te mleko kosztuje tu 8,50 , w Kauflandzie tez jest taniej niż w innych aptekach ale kosztuje tam ok 9,90 zl.
|
|
Czemu nick pytajacego jest zasloniety? :P
|
|
a ja tam lubie zawsze sobie przejrzec ulotki w wolnej chwili i sie ciesze ze mi je wrzucaja niema nic bardziej relaksujacego jak przegladanie ulotek podczas siedzenia na kibelku
|
|
W innych miastach są przed wejściem do klatek przymocowane koszyki, gdzie są wrzucane ulotki. To jest dobry pomysł, bo czasami człowiek musi się przespać. A tak w czasie snu jbudzą cię jeszcze.
|
|
Szczebiotko nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wiele trudu kosztuje upieczenie tego ciepłego chlebka i jak potwornie wykorzystywani są piekarze!Za marne grosze pracują na okrągło i bywa że mają jeden dzień wolny w miesiącu a o zapłacie za godziny nadliczbowe mowy niema!A jak przyjdą święta to lepiej nie mówić harówa po 15-20 godzin a zaplata za 8!Bardzo przykre ale prawdziwe i co najgorsze że ludzie się na to zgadzają!!!A tu jeszcze się z piekarzy naśmiewają że za friko pracują !Tragedia! Ale podejrzewam że to właściciel piekarni!
|
|
cytat: "a ja tam lubie zawsze sobie przejrzec ulotki w wolnej chwili i sie ciesze ze mi je wrzucaja niema nic bardziej relaksujacego jak przegladanie ulotek podczas siedzenia na kibelku" A czy dobrze zbierają i przypadkiem, dupy nie malują? /
|
|
:)))) nie ja bede matka ale tesciowa :)))))))))))) a co jej przyjdzie do glowy:))))))))))))))))) zobaczymy.
|
|
ktos-cos nie sadze aby to bylo dziecko :))))))))))))) ale kotka na goracym dachu :)))))))))))))) albo uciekinier z choroszczy:)))))))
|
|
Mam twardy zarost.. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
na imię mi robert nigdy nie byłem w dekadzie ... ale tadeusza znam i wiem ,że nie warto o niego zabiegac bo to łajza , pije i bije wszystkie swoje dziewczyny daj se spokój poszukaj kogoś na poziomie Chociaż wszyscy mogą dostrzec zewnętrzne okoliczności, nikt oprócz mnie nie powinien rozumieć sposobu, w jaki zwyciężam. Dlatego po osiągnięciu zwycięstwa nie powtarzam tej samej taktyki, lecz w następnej walce odpowiadam na zaistniałe okoliczności. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
philipsa najlepsza
|
|
Przy Legionów ostatnio byłam to mieli dobre ceny tam koło sklepu z farbami co kiedyś był awans niedaleko rynku , gdzie w pobliżu jest sklep stokrotki (ten mały) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Teraz podobno dają gotowy wniosek o refundacje leków, który tylko trzeba wypełnić i dołączyć faktury.
|
|
Stefan, po kilku goleniach skora sie przyzwyczaja, co nie zmieniafaktu ze przy twardym zaroscie nie zda egzaminu!
|
|
oj Milena_ skąd Ty się urwałaś ? !!!!!!!!!!!!!!!!! Twoje tematy i wypowiedzi są na coraz niższym poziomie, może zmień sobie upodobania i zacznij pisać na jakimś innym forum, tu nikt Cię nie lubi, nie zauważyłaś jeszcze? po co psuć ludziom humor, siebie tylko dręczysz i denerwujesz się niepotrzebnie, nie wszystko dla wszystkich... kup sobie tą kurtkę według własnego gustu i daj spokój ... popieram : Milton, drzewko_szczescia, kaligulik ,Layerkaz, szymonek ,MR.Y,tki, alibaba2010 , aska diil, maślanka123, 7angelfree ,fanka bocianka - P O Z D R A W I A M !!!!!!!!
|
|
muj
|
|
|
|