niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzie boją się już PiSlamu

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzie boją się już PiSlamu

Nie jest żle... jest tragicznie.

Treść jest ukryta

Na chu** zakładać tematy o pierdolon*** gadach(SW) za robotę się lepiej weźcie(za normalną robotę) nieroby.

A kto jest zainteresowany niech se jedzie na rozmowę kwalifikacyjną do Czerwonego Boru.

Te riposta popierdoleńcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też walę z firmowego kompa i co mnie też sprzedasz ?????????

rudy błazen z druhem

Mnie to też wkurza . Na dodatek napis " Nie wrzucać ulotek !" zupełnie jest ignorowany !

moze dotrze do oficjeli!!!!!!!!!!!!!!!ale watpie!!! zrywanie napisow jest nagminne--ale jak kuzva zlapie to za siebie nie odpowiadam!!!!!!!!!!!!

bo to same spoleczniaki ktore wierza ze policja i reszta tych "sluzb" broni ich przed bandytami a tak naprawde chlaja wode i patrza tylko aby statystyki sie zgadzaly

Wziąłem psa ze schroniska pół roku temu. Jest naprawdę spokojny, był odrobaczony, zaszczepiony i zadbany. Pani ze schroniska pomogła mi wybrać takiego psa z któergo jestem zadowolony. Płatność 30zł za przeprowadzone wcześniej badania lekarskie i kastrację (dostajesz kartkę z potwierdzeniem weterynarza) plus podpisanie umowy adopcyjnej. Generalnie polecam z uwagi na moje doświadczenie. Myślę, że kluczowy jest etap "selekcji" (brzmi niezbyt przyjemnie) w schronisku...

W przeciwieństwie do niektórych użytkowników forum psy są całkiem mądre, może nie tak wyszczekane i złośliwe. Mój był całkiem nieźle wytresowany, nie odzywa się gdy nie ma nic do powiedzenia w temacie. Ale to pies, z sukami jest pewnie inaczej.

A co niby tym czwartym gwoździem Rzymianie mieli przybić waszemu panu??
Głowę??

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Ile dziś można dostać many za telefon Nokia 1100

50-80 zl jak kogos znajdziesz to moze ci tyle da

Proszę o info gdzie można kupic fajkę wodną?

wydaje mi się ,ze kosa jest w sam raz .
ewentualnie zarost można sparzyć i ze skrobać .

ja mam philipsa od 3 lat sobie chwalę.... ale może Twój zarost jest twardszy nie wiem

Nie w Łomży, tylko na działaczce sobie trzeba wędzarkę zrobić. No, chyba, że ktoś ma działkę w Łomży:) Podstawa to dobra solanka i jedziemy:) Smacznego!

no ok dzięki za info noi będę musiał jeszcze poczytać więcej o golarkach...
noi przemu za dobry humor też ;d

ania79
Zależy jakie są obie potrzebne maszyny.
W naszym miescie są trzy firmy Center-Mebel maja w ofercie jakies maszyny czeskiej firmy, na Piłsudzkiego w bazie WZGS jest firma ktora bym polecil maja przystepe ceny co do serwisu to już musisz ich sie dopytac ale to też musisz brać pod uwage z tym że sa to nowe maszyny. Jest tez firma tez na WZGS zaraz w tym biurowcu po lewej stronie jak sie wjeżdza tylko jakaś włoska bodajrze, oni maja używane maszyny, jeszcze mozesz sprawdzic w Zambrowie,Ostrów Mazowiecka tam masz Felder i Jaroma, ale szeroką game maszyn znajdziesz na Allergo.
Pozdrawiam.

Teraz są takie śmietniki do których się nie wchodzi a śmieci wyrzuca się przec okienka, więc ja zawiozę to co mam przygotowane do tych mniej "nowoczesnych" śmietników w biedniejszej okolicy - napewno ktoś sobie to weźmie..

/

Tak to jest jak uczyć się nie chce bo "nie potrzeba" (jak któryś ma całą podstawówkę to cud), jak się nic nie umie to i normalnej pracy też nie ma, jak nie ma pracy to i nie ma kasy a jak nie ma kasy to w/w. Większość zawodów jest dla nich "niegodna" i "nieczysta" i "romanipen" im tego zabrania. Jedyne co jest dla nich godne to handel, kradzież i oszustwa. Ale sprzątanie, praca w administracji publicznej (co ja plotę? po podstawówce??) już nie. Polecam książkę "Dym się rozwiewa" J. Milewskiego.

/

burczymucha przecież to nie Ty na tym filmiku... myślałam że założyciel pamiętnego tematu " wydupce fajne dziewcze" jest bardziej - ze tak powiem - dojrzały...

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

jak się jedzie na nowogród to tam masz wędzarnie ... 1 zł od kg płacisz chyba, podajże u Łebkowskich.

no wlasnie kiedys musialem sie denerwowac bo jechalo takich 2 obok siebie na pilusuckiego a ja musialem hamowac i nie moglem ich wyupszexzic .. musialem po pszystankach albo sie wlec za nimi ...

/

http://www.mmbialystok.pl/artykul/prostytutka-w-bialymstoku-jest-mloda-i-umawia-sie-na-sponsorowane-spotkania-256137.html

MR.Y to nie jest temat dla ciebie cymbale.O twoim poziomie inteligencji to nie chcę już wspominać.Nadajesz się na drzwi do lasu.

Czesiek,a ty tak się nie udzielaj,bo kopuła ci odpadnie.

spoko only , jak by co polecam sie na przyszłość :)

pozdrawiam serdecznie i zarazem życzę miłego dnia !

W kwestii uzupełnienia wyścig kolarski z tego co wiem nie był organizowany TYLKO przez mosir ale przez grupę kolarzy z Łomży, grupę speed asg, kilka osób indywidualnych i mosir który użyczył swojego transportu :D tak wiec taka to impreza przez nich zorganizowana :)

@sandra na niedzielnej akcji na muszli 33 to było samych starujących uczestników. Z tego co wiem a są to potwierdzone informacje w tym czasie ogladało to około 200 osób :)

Problemem nie jest to, że jacyś dziwni ludzie robią imprezy za darmo lepsze niż Mosir, problemem jest to że instytucja która ma na celu organizowanie imprez dla miasta (MOSIR), mająca cały sztab ludzi, zaplecze logistyczne i środki ich nie robi- pytanie CZEMU?

do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Tu jest materiał do obejrzenia:
http://clips.interia.pl/stm/play.html?ver=noIE&attId=4813827&type=V&ref=interwencja

W miejscowości Lipnica Mała trzech mężczyzn zabiło psa rasy Husky poprzez przywiązanie go liną holowniczą do samochodu i ciągniecie go do momentu, aż zwierzęciu odpadła głowa.

...Maksymalna kara, jaka ich czeka to 2 lata więzienia. Jednakże w Polsce, w niemalże wszystkich przypadkach okrucieństwa wobec zwierząt, kończy się na wyroku w zawieszeniu.

Nie możemy się na to zgodzić. Wraz z użytkowniczkami forum www.wizaz.pl/forum postanowiłyśmy działać i sporządzić petycję mającą na celu uzyskanie najwyższego wymiaru kary wobec wyżej wspomnianych przestępców. Petycja wysłana zostanie do Sądu w Nowym Targu.

Potrzebujemy jak największej liczby podpisów. Liczymy na Waszą pomoc!

http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html

/

Treść jest ukryta

ku..wy w bestialski sposób zabili niewinnego, bezbronnego psa!Kur..a jedna z druga nie mieli sie na czym wyzyc to psa dorwali ,kozaki' zebym tam był to bym ich wszystkich przywiazał za te puste łby i rozkur..ł,debilizm i głupota ludzka nie zna granic...

Jak mozna byc taką szmatą???

/

Wiocha, i tyle.

/

az brak mi słow...
może gdyby przywrócili kare śmierci to by cos sie zmieniło?jak myslicie?

Buractwo

mar

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org