Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unijny "ekoterroryzm" - nowa wspaniała poliytyka mocarstwowa |
Dziwny jest ten... kraj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unijny "ekoterroryzm" - nowa wspaniała poliytyka mocarstwowa |
(Natomiast na ul. Mazowieckiej jest ładnie utrzymany cmentarz żołnierzy Armii Czerwonej poległych w latach 41-43) Dawno tam nie byłeś młodzież chodzi tam na wagary zrobili z tego miejsca smietnik.
|
|
pamiętam jak przez mgłę cmentarz wojskowy, na którego miejscu powstał kościół pw. Miłosierdzia Bożego .... Dokładnie za to pamiętam walające się kości poległych, którymi dzieci bawiły się w tzw "lasku" obok dzisiejszego Lider Price'a. Pamiętam nawet czaszkę, którą mój kolega z klasy wyciągnął spod wykarczowanego korzenia drzewa ....
|
|
Abonament na talewizję internetowa -dalej-> abonament za www -dalej-> abonament za gg -dalej-> opłata za włączanie kompa -dalej-> abonamet za oddychanie Tylko liczyc lata kiedy polska upadnie :-/
|
|
jasne. podchodzi facet pod 40 swoje sie nawygrywal lepiej niech sie wiecej nie kompromituje (........)
|
|
maćku: problem nie zostanie zauważony, dopóki jeden z włodarzy naszego pięknego miasta nie rozpieprzy tam swojego samochodu... Pozostaje czekać.
|
|
A mnie nic nie wk**wia bardziej od zapchanej klientelą 'małhatanu' ul. Sikorskiego
|
|
Mnie wkurza, jak ktos nie potrafi parkowac tylem i staje na dwoch miejscach parkingowych. Ulica Sikorskiego to juz normalnie, czasmi wyglada jak droga przy Gieesie :) http://nieparkuj.pl
|
|
Czasem wspieram się Nordkomem i nie mam powodu do żalów. Co do internetu to AMik ma rację. Bywały sporadyczne problemy ale od co najmniej miesiąca jest bardzo dobrze - transfery bywają nawet wyższe od deklarowanych. Zastanawiam się czy ten wątek nie jest przypadkiem elementem działań konkurencji. P.S. Za co płacimy.... Czy Mercedes jest lepszy od Nubiry ? Przecież Nubira przewiezie mnie z jednego końca Łomży do drugiego tak samo wygodnie i w tym samym czasie a jest znacznie tańsza od Mercedesa.
|
|
CO TAM BYŚCIE WSTAWILI
|
|
...Mazury, jeszcze nie wiem gdzie dokładnie...
|
|
wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ zbrodnie_wh_ss_kampania_wrz.htm - 22k wprawdzie nie ma tu za wiele o Zambrowie ale są inne ciekawostki mam nadzieję że znajdziesz coś interesującego
|
|
To ludzka rzecz, narzekać.
|
|
Radiowcy w Polsce i w Łomży Zagłosuj też na prezenterów z naszego regionu Co to za konkurs ? Link niżej http://mediafm.net/zdobywcy/ Oddaj głosy http://mediafm.net/zdobywcy/index.php?page=glosowanie
|
|
W okolicach ulicy Księcia Janusza zagineła papużka - NIMFA -średniej wielkości, szara z regularnym bialym wzorem na skrzydłach. Policzki żółte z czerwonym środkiem, czubek o barwie żółto-zielonej. Ptaszek wabi się Kuba. Ktokolwiek ma jakieś informacje na temat ptaszka to bardzo prosiłabym o kontakt na @ - cosmitka85@o2.pl
|
|
Był jeszcze Fu, pewnego razu w Atomie....
|
|
był jeszcze Owal i WNB ale chyba ostatnio nie było nikogo w Łomży, a szkoda bo napewno jest w naszym mieście dużo miłośników hh
|
|
No co tak cicho wielcy oskarzyciele?? Argumentow brakuje? Kij wam w oko krzykacze. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |