Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odwodniła się działka Błaszczakowi - wraże siły w nattarciu. |
160 PLN z boxem, jestes zainteresowany??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odwodniła się działka Błaszczakowi - wraże siły w nattarciu. |
nie jest źle
|
|
wez dziku wyjeba les stad a nam sie karzesz pier dolic w tym gown ie. h*j z tym pozdrawiaj nas dalej z miasta eminema
|
|
Panie ~` Może lepiej będzie jak pójdziesz do Urzędu Pracy zarejestrujesz się i poszukasz jakieś pracy bo patrzę nudzi Ci się strasznie siedzisz tylko na forach i krytykujesz wszystko co popadnie wychwalając przy tym wyłącznie swoje imprezy a przepraszam jedną imprezę która okazała się być totalną porażką na którą przyszło 27 a przepraszam aż 33 osoby :) Zazdrościsz tego że ktoś robi wiecej imprez niż Twoja osoba?? bo zauważyłam, że umiesz tylko narzekać i krytykować to rób fajne imprezy w Łomży co tydzień to wtedy będziesz " KIMŚ" a tak na marginiesie nudna ta Twoja stronka o tym Serwisie Historycznym większość spisane żywcem z książek ale widocznie na nic innego Cię nie stać tylko na "BYLE CO " :)
|
|
Fajna sprawa :) Super działacie napewno będę aby zobaczyć tą szczytną imprezę oby jak najwięcej takich w naszym mieście:)
|
|
Kiedyś budowane jak w Łomży kilka samochodów było, teraz autek pełno i wszędzie jest problem nie tylko tam i nie tylko w Łomży, a nawet nie tylko w Polsce.W Angli to dopiero ciasnota .
|
|
Jakich nieprzyjemności o czym Wy mówicie? Szczerze to mam to gdzieś, jeśli jednak uzbierałbym na te prezenty odpowiednią kwotę mogę to przypłacić nieprzyjemnościami. Więc załóżmy, że znam wszystkie te dzieciaki osobiście, jest ktoś chętny do pomocy kto gra na skrzypcach?
|
|
Psych ( świry)Polecam
|
|
@Autor: sandraa - miło, że w końcu z szacunkiem się do mnie zwracasz :)
|
|
By frajerowi chłopaki poskakali po głowie to by się nauczył lokalnego Patriotyzmu!!!
|
|
tanio zawiozę TT-Tką.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |