niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kempa uznała, że wyroku TK są niekonstytucyjne

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kempa uznała, że wyroku TK są niekonstytucyjne

Podzielam opinię P@wcia. Jedzenie smaczne i różnorodne (przynajmniej takie menu było na imprezie na której byłem gościem). Obsługa miła i sprawna. To już nie ten sam lokal co kiedyś. Teraz jest naprawdę wart polecenia.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Tak!

Olszyny.

a chodzi ci o tańsze czy drogie

Na Piłsudskiego naprzeciwko szpitala obok piekarni okruszek

Według mnie to tam jest całkiem duzo reklam tylko powierzchnia jest mniejsza .. ; )

aż 20 :) !!
faktycznie, aż strasznie dużo 20 :)

mówie że 20 nie mam.. mam 18:P

Czasami boli, że tacy co siedzą i rozpładniają się mają czasami więcej kasy niż nasi rodacy. Wyobraźcie sobie sytuację gdzie Czeczen i Czeczenka robią zakupy w jednym z naszych marketów. Obserwując koszyki Polaków (sytuacja przedświąteczna...gdzie ludzie robią więcej zakupów) jak i swój widzę maliznę. W odróżnieniu od tej pary czeczeńskiej, gdzie pełen kosz zakupów robi wrażenie na kasjerkach. Po pakowaniu przez kobietę produktów do toreb, facet wsiadł do samochodu, a kobieta ledwo szła z tymi torbami, następnie miała trudności z włożeniem toreb do bagażnika- nie zrobiło to żadnego wrażenie na tym biednym Czeczenie.

Wyobraźcie sobie sytuację, gdzie samotnie wychowujący trójkę dzieci ojciec zarabia 800 złotych plus dodatki. Wyżywienie na pociechy, ubranie, szkoła. Ogólne wychowanie dzieci kosztuje nie tylko nerwy, czas, ale i pieniądze.

Chorą sytuacją dla mnie jest gdzie my jako Polacy często nie mamy co do garnka włożyć, a rozdajemy kasę na lewo i prawo, bez pomyślenia o sobie samym. To tak jakbyśmy sami kopali się w dupę.

Dajcie mu spokój ;)

/

lol co za temat haha korzystając z sytuacji Poppy mam 24 to o czym popiszemy, a może przejdziemy do konkretów?

********** cioto ******... idz se zgrusz.. spierdalam z tąd.. same cioty tu są.. orpócz jakis lasek:D

teksas ranger

krasnoludków

Firma Okleinia ul,Piłsudzkiego,

Pozdrawiam

NSR- PRZECIEŻ to po to powstało aby nie bronić ojczyzny tylko aby w chwilach np. powodzi mieć jeleni do roboty. Wezwą cie wtedy i będziesz miał okazję sie wykazać dla ojczyzny.... wory na plecy , lopaty w dłonie i do roboty , do roboty .....

ja mam temat: ,,Określ wpływ samotniści na ludzkie życie. W swoich rozważaniach odwołaj się do bohaterów romantycznych" Jak kogoś interesuje pisać, to podam poprawnego maila ;)

Autor: Nightmare (---.play-internet.pl)
Data: 17-12-10 02:20

Wybierz się np. do Warszawy na takie zakupy, a sporo zaoszczędzisz.

No.
Zimą, autem do warszawki po buty.
Same oszczędności.

Szymek

Fakt koleś źle zrobił Powinna go spotkać kara ale uwierz mi Ze taki cham oderwany od pługa granatem to by Cię sprowadził na parter w 2 sekundy :) To nie chodzi o to jakie kto ma tablice tylko o to co ma w głowie :D a wiadomo może i ty masz wieśniackie korzenie ? Ze Masz w swoim tarpanie BL to nie znaczy ze musisz wszystkich BLM cisnąc :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org