niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Miesięcznica wyzwala agresję

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Miesięcznica wyzwala agresję

ryskago masz je do oddania?
Byłabym zainteresowana.

Treść jest ukryta

Na dobre wyszła by zmiana działu OGŁOSZENIA na coś w stylu:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl
??
powstanie nowych działów, brak chaosu w kwestii PRACA (podział na dam pracę i poszukuję ) itp itd?
Może administratorzy byliby zainteresowani?

Baliki, Morgowniki, Rajgród Tama, ewentualnie spytaj drucha Pyczota K. z orkiestry pomocy świątecznej (sztab) kontakt możesz szybko znależć on będzie zorientowany bo współpracują z tymi ośrodkami. W Balikach jest też ośrodek ptaki ptakom czy coś w tym rodzaju i oni chyba też jakiegoś sylwestra nieraz tam organizują.

Toś się popisał.

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

przecież napisane był ze po 40-stce, a temu to co najmniej kilku miechów do 90-tki brakuje...

Z powodu braku miejsca w schronisku 16 grudnia zostano uśpione 4ry szczeniaki i ich matka. Kto zechciał by im pomóc proszę dzwonić 602 29 39 85

A czy ten gość w Jedwabnym dalej zajmuję się tymi maszynami?
Może obiło się komuś o uszy.

Osoby, których nie stać na szkołę rodzenia lub z innych powodów nie mogą do niej uczęszczać, powinny się zgłosić do swojej przychodni i zapytać o swoją położną. Teraz położne w przychodniach (lub w domach ciężanych) prowadzą profilaktykę przedurodzeniową.
Szczególnie polecam mamom, które będą rodziły po raz pierwszy.

i FANKO BOCIANA , nie ,,sobie" zrobili , tylko dla użytkowników.

sprawdź na Cefarm 24

:)))))))))))))) myslal, myslal azzzzzzzzzzzzz wymyslil!! ale tak swoja droga ---szuja z tego riposty!!!

*****, co się z Polakami stało? Tyle razy walczyliśmy z okupantami a teraz sami oddajemy swoje miasto w brudne łapy Muzułmańców.

Czy was nie wkurwia, że Polacy pracują po 12 godzina za 1000 zł a Czeczeny dostają tyle NA KAŻDEGO CZŁONKA RODZINY? A że mają dużo dzieci to zgarniają po kilka tys zł miesięcznie, i absolutnie nie muszą nic robić. DLACZEGO NIE KAŻE SIĘ IM ODŚNIEŻAĆ ULIC za te kasę co dostają????

Jeszcze dostają mieszkania za darmo, albo kasę na ich wynajem.

Ja 5 lat pracowałem w USA. Nie siedziałem tam w salonach gier, nikt się nie użalał nade mną - nikt nie sponsorował mi żarcia i mieszkania. Nie miałem mentorów, prawników i psychologó opłacanych przez rząd. Po prostu zapierdalałem. Za zarobioną kasę kupiłem w Polsce ziemię. Wziąłem spory kredyt (jeszcze 15 lat spłacania) i postawiłem sobie dom.

A te pasożyty jebane dostają za darmochę mieszkania i śmigają BMW po Łomży.

Dlaczego muszę płacić na zasiłki na dzieci, które naruchali? Jak stawiałem dom (2007 - 2008) to nie było kumu robić na budowie, a te pasożyty zgarniały po 4000 miesięcznie zasiłku. Czy to normalne? Doąd Polska zmierza? Sami z siebie robimy niewoilników? Kto wybrał tego socjalistę Czerniawskiego?????

Jeszcze więcej kasy będzie ten zbój ciągnął z mojej kieszeni i dawał pasożytom. Jeśli zsumować dochody moje (jeżdżę Tirem) i żony (pracuje w urzędzie miejskim) to nie jest źle, ale jeszcze rok temu pracowałem w Wiomarze - mam dwójkę dzieci - dochód na osobę był niższy niż Czeczeni dostawali zasiłku - mimo to zabierano \mi podatek, żeby dać go pasożytom.

Co to za państwo co o pasożytów, terrorystów i przestępców dba lepiej niż o własnych uczciwych obywateli????

XCzy rządzący nie wiedzxą co dzieje sie we Francji? W szwecji? Kiedy u nas zaczną wysadzać samochody???

Co z tego, że zamknęli ośrodek jak dali pasożytom kasę i mieszkania???

A Polaków gnębią za wyrażanie sprzecwu - ten Chłopak co rozwieszał ulotki z napisem "Czeczen dostaje więcej zasiłku niż ty zarobisz" - gdzie tu przestępstwo? Stwierdzenie faktu.

Albo ten gość co Zdjęcia porobił jak czeczeny kupują biżuterię, śmigają dobrymi samochodami, kupują ogromne ilości jedzenia, przyjeżdżają 10-letnimi samochodami po zasiłki do MOPsu. Go też ścigają faszystowscy lewacy. Za co??? Za to, że pokazał prawdę??? Przecież nikogo nie obrażał, nie nawoływał do nienawiści. Za co go ścigają???

Czy Polacy dali się wykastrować faszystowskim lewakom? Już nawet boją się pisać komentarzy na forum????

Tylko czekać aż zażądają meczetu - kwestia czasu. Zamachy to też kwestia czasu. W szwecji już się przekonali co znaczy mieć muslimów za sąsiadów.

Kto głosował na tego socjalistę?????

Do roboty pognać pasożytów. Stoją pod admiralem całymi dniami albo śmigają samochodami. Żaden nie pracuje, tylko dzieci produkują.

Naprawdę zaczynam tęsknić za skinhedami - oni poradziliby sobie z agresywnymi śmierdzielami.

gdzie podziala sie strona internetowa restauracji korona ? czy ta RESTAURACJA JEST NADAL OTWARTA?

bez kitu masz racje... moze wkoncu ktos przejrzy na oczy.... z kosami chodza krzywa sie lampia kase dostaja i zyc nie umierac! za darmo pieniadze nasze biora!!!!

Najgorsze, że media ich popierają, nieważne, że prawie każdy czeczen to przestępca. Z każdym rokiem będzie gorzej - rozmnażają sie w zastraszającym tempie.

Szkoda, że te filmy zniknęły z sieci - ludzie powinni wiedzieć jakimi samochodami jeżdżą, może wtedy nie ufaliby tak Wyborczej i lewackim faszystom.

Fajny temat ;) powodzenia życzę ;)

nie prosciej na wp.pl i czata uruchomic?

No 20 to aż nie mam.:)

Na Kierzkowej rządzi Kołakowski i wara wam od tej ulicy. Jak by coś to możecie sobie jeżdzić innymi, po to buduje wam viabaltike nie?

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

tak będzie dopóki Polską nie zaczną rządzić polacy

/

Takie same rozmowy słyszałem za granicą, tylko o rodakach. Sami rozjechaliście się jak te karaluchy po świecie za forsą i oczekujecie od innych żeby zapierdalali za 1000 zł od świtu do zmroku. Tfu wasza mać

fanka bocianka ty próbujesz byc śmieszna rozumiem,ale słabiutko ci to wychodzi.Ty słuchaj,a ten obrazek który wklejasz poniżej swoich wypowiedzi to twoja fotka?

Przystojniak to ty cholera stary jesteś.

a czy ja mówie ze ja prawiczek.. moze ty jesteś bo ten temat poruszasz.. chłopie zastanów się co piszesz.. ja już mam to za sobą:) a ty zal:D

gamoń

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org