Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chanuka w Pałacu Prezydenckim |
Szczebiotka zapomniałaś jak cocdziennie odwiedzałaś Prusa 8 ? i co Ci dzisdek Grand robil .. ? biedne maleństwo pogubiło sie już .. ze swojego przyjaciela sie wysmiewać ojj nie łądnie nie ładnie ..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chanuka w Pałacu Prezydenckim |
@Autor: k.kibicŁKS - postarałem się znaleźć za Ciebie bo widzę, że Tobie sprawiło to trudność :) Jak znasz więcej to dopisz do listy przynajmniej będzie można dodać to na stronę MOSiRu. Już pomijam czy te imprezy były z tego roku czy z 2 lat działalności... Umiecie się tylko zacietrzewić na forum niż konstruktywne dyskutować. Użyj inteligentnych argumentów i przekonaj mieszkańców żeby przyznali Ci rację jak jesteś taki "mądrala". 1. Rozpoczęcie wakacji na sportowo 2. Mikołajki w Wodzie (chyba najciekawsza impreza bo dla niepełnosprawnych) 3. Liga Koszykówki 4. Liga Piłki nożnej 5. II Maraton Rowerowy (MTB) (przynajmniej widziałem baner MOSiRu, choć i tak przy tej imprezie pomagły te same osoby co organizowali 'Zjazd na byle czym') Ktoś zna jeszcze jakieś? ...proszę śmiało dopisać to może do 10 dojdziemy :) 6. 7. 8. 9. 10. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
dokladnie jak kolega powiedzil wyzej
|
|
|
wikszosc forumowiczow zacnych napewno nie przyjdzie ale napewno turniej skomentuje w sobote wieczorem...
|
|
.
|
|
średniego wzrostu, taki "przy kości", włosy brązowe..więcej szczegółów na maila - zajrzyj na swojego, masz tam wiadomość i odpisz
|
|
Ogarnij sie spoleczniaku i znajdz se jakies zajecie !
|
|
. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |