Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Samochwała w kącie stała\" |
nowik ma racje. z np bawełny na któryś orlik trzeba przez pół miasta szorować a i tak jest takie oblężenie heh jak biegam po chodnikach to ludzie się gapia jak na ufo...bo na "5" chyba już nawet bieżni nie ma a jak była to tylko po brzegach boiska gówniarze z browarami i prostackie zaczepki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Samochwała w kącie stała\\\" |
nie ma juz wyjechala darma twoja droga
|
|
Witam, W każdy poniedziałek miesiąca odbywają się turnieje w klubie hattrick wpisowe 25zł nagrody pula do podzialu w nastepujacy sposob I.miejsce-50% II.miejsce-30% III.miejsce-20% www.woddom.pl W każdą środę miesiąca odbywają się turnieje w klubie 54 wpisowe 20zł nagrody pula do podziału w nastepujący sposob I.miejsce-50% II.miejsce-30% III.miejsce-20% http://www.klub54.pl/ Do tego w niedziele(19,12,2010,) odbedzie sie turniej charytatywny dl dzieci z domu dziecaka w centrum bilrdowym na giełczyńskiej o godzinie 12,00 http://forum.poolbilard.pl/viewtopic.php? p=20748&sid=c82cbf57bbd8673a5441c0ce6dbbbbd4
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nooooo,, nie widac ich jak boga noga :)))))))))
|
|
Ciekawe jak z czynszem, bo teraz za ~42 metrowe mieszkanie w starym drewnianym domu opalanym piecem kaflowym, bez ciepłej wody, płacę 220zł miesięcznie, a znajoma w bloku komunalnym na ul.Bema 450zł za ~26 metrów kwadratowych, więc zapowiada się jakieś 600-800zł za 44 metrowe i ponad 1 tys zł za większe. Kogo na to będzie stać? Bo na pewno nie biednych o których tutaj jest mowa, ani chorych, ani samotnych rodziców, ani większości społeczeństwa z tymi zarobkami minimalnej krajowej.
|
|
czasem mam wrażenie że słyszę od mediów coś takiego : "ch*j z polską i polakami, niech żyją Żydzi !" mam też wrażenie że wszyscy się do tego przyzwyczaili a rządzącym to na rękę ale cóż ja mogę wiedzieć wokół mnie tylu młodych wykształconych z dużych miast(oczywista ironia).
|
|
czemu kablujesz??
|
|
daj sobie na spokój ,rudy to wredny" nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
A klienci firmy Introlan powinni sobie wlasnie zdac sprawe, ze sa szpiegowani przez administratora? Co zreszta jest nielegalne... jesli autor tematu pracuje w tej firmie, to ladnie sie podlozyl...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |