Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyszedł PIS... |
To może warto też porównać budżet i dofinansowanie do wykorzystania podczas imprez? :) MOSiR - 1mln zł vs. Speed ASG Sztabu WOSP i SMK Studio - 0zł Poza tym to już Twój problem, że nie umiesz liczyć więcej niż do 27 osób :) 33 os. było samych uczestników biorących udział. Autor: Manager napisał: "Jak na moje oko to więcej korzyści jest z działania MOSiRu" Powinno być to fakt ale czy jest ? ...to jak widzisz powyżej ocenili mieszkańcy Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyszedł PIS... |
To znaczy że na Mikołaja już ich nie ma?
|
|
WOJNA HYBRYDOWA Paplaka z Polakami |
Nie no oczywiście, dlaczego niby winić złodzieja, że kradnie? Taki jest i tyle, no nie? Boże co za naród.
|
|
WOJNA HYBRYDOWA Paplaka z Polakami |
HE Ogólnie w Łomży przydał by się jakiś mały tor ewentualnie jakieś fajne miejsca do polatania ale cóż Łomża to dziura i nic więcej :P pomarzyć dobra rzecz :D
|
|
sklep na dworcowej w piwnicy koło apteki ,,,to właśnie taki sklep,,,,,przypominam ( żmija z używaka ) na forum,,,,,,,,pozdrawiam analfabeta,,,,, nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mam do oddania wejściówkę(dla 2 osoób) na przedpremierowy pokaz filmu ZWERBOWANA MIŁOŚĆ. Emisja filmu jest dzisiaj o godzinie 19.00 w Warszawie więc ja nie dam rady być obecna(nie mam samochodu) więc może ktośchciałby skorzystać ?jeszcze może ktoś zdąży dojechać do Warszawy. Piszę tak późno o tych wejściówkach ponieważ dopiero dzisiaj dostałam je a wiedziałam że wygrałam tydzień temu.
|
|
Witam! Proszę o interpretację wyniku EKG-mężczyzna ,wiek 28 lat Na jego wyniku EKG jest napisane : -amplituda zespołu QRS - obniżona w aVL -nieprawidłowy załamek R w V4 -odcinek ST wzniesiony w V2,V3,V4,V5,V6 -nieprawidłowy załamek T w V2 -średnia oś QRS - normogram HR: 86 1/min RR : 671 - 750 ms P : 87 ms QRS: 103ms PQ: 122ms QT: 342ms QTc : 410ms liczba zesp. QRS : 14 uśredniono: 13 ilość typów: 1 Dodam ,iż osoba nigdy nie miała żadnych bólów ani problemów z sercem(tak przynajmniej twierdzi) ;) Czy to jest poprawny wynik EKG czy coś jest nie tak ? Pytam ponieważ wizytę u kardiologa ma umówioną dopiero na marzec,a jeśli coś jest nie tak to trzeba będzie iść szybko prywatnie.. Z góry dzięki za odp.
|
|
Do -pytaj_nik Jakie masz słowniki i po ile? Przeczytaj sam co napisałeś-jak już tak się czepiasz,to ja też się przyczepię. Drugie zdanie-pomiędzy słowem <ludzie> a słowem <jakie>powinien być przecinek lub wykrzyknik.
|
|
ale zeby tak nie zrozumiec pytania to trzeba byc madrym
|
|
ciota
|
|
kręci Cię krytykowanie? może jeszcze chciałbyć komuś karę nałożyć, np zabrac komuś pieniądze albo całkiem zniszczyc mu plany na święta. a inni wolą coś pożytecznego zrobić no choćby dla siebie......ech ludziku malutki, rośnij szybciej
|
|
lauracrow1 co?Psycha ci siadła.
|
|
a z ciekawości zapytam :D jakiej firmy gitara?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie sztuka mieć dobry samochód trzeba jeszcze chociaż troszeczkę umieć jeździć ;)
|
|
no i oczywiście w sklepie InterCars u chesapeake
|
|
Pan Zielinski naprawia akordeony i stroi pianina,naprawy lutnicze wykonuje skrzypek z Filharmonii Łomzyńskiej.Gitara klasyczna?a co do ceny,profesjonalne uslugi lutnicze sa raczej dosc kosztowne,jezeli gitara nie ma wartosci sentymentalnej i nie jest to szczegolnie dobry instrument,to moze warto rozejrzec sie za nowa.
|
|
Jest sprytna dziewczyna,ma zaklad kolo katedry.Zwykle zawalona robota.
|
|
Ehh, to znaczy, że już w ogóle nie pracuje na porodówce?
|
|
burczymucha,sprawdz termin przydatnosci swoich tabletek,albo odstaw leki ,bo efekty uboczne sieja spustoszenie w Twoim mózgu
|
|
^^^^^
|
|
Treść jest ukryta
|
|
aa wklejam ciekawy artykul na temat kocic i kocurow:))))))) kot na recepte!!!!!!!!!http://www.mmlomza.pl/artykul/felinoterapia-kot-na-recepte-czyli-chcesz-wierz-256880.html chcesz to wierz!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |