Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska rozrzutność |
no porszę jaki dupek wyjezdza z ksenofobią . Panowie z brodami jak maja ochote mieszkać w Łomży to nie ma żadnego problemu. Nikt tu na ich ani zle nie traktuje, nikt tu na nich żle nie patrzy. Nie widziałem aby któs z mieszkańców w sklepach ich widokiem był wzburzony czy zdziwiony , traktowani sa tak jak wszyscy inni mieszkańcy miasta i nie przesadzajcie z tym problemem. problem to sie wówczas zaczyna robic jak co niektórzy działacze z fundacji ocalenie i politycy zaczynają się tym zajmować po swojemu. Zostawnie tych ludzi w spokoju oni sami sobie dadza radę. Tylko jedno w tym kraju i mieście obowiązuje jedno dla wszystkich prawo , pewne zwyczaje i obyczaje i ich bezwględnie trzeba przestrzegać i szanować . Kto tego nie robi i nie rozumie rzecz jasna wypada poza to społeczenstwo - to chyba proste. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska rozrzutność |
Wzdłużną. Kiedyś sam to zrobiłem lecz było z tym bardzo dużo roboty wolałbym oddać wiosło do jakiegoś specjalisty.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tumanko o 13 tej w sobote czytaj ze zrozumieniem!!!!
|
|
kto to jest straznik ochrony?
|
|
zgodnie z obietnicą - podbijam. ;)
|
|
Generał pozwolił a co ?? sami swoi
|
|
Na stresy i cienie marnego żywota nie ma nic lepszego niż pogłaskać kota! Whiskas'em karmione, są odrobaczone* oraz do kuwety już przyzwyczajone. Są puszyste, czyste, mądre, zwinne, śliczne. Co to wiele mówić? Wieeeelce sympatyczne! Kto chce, by dla niego przyszłość była słodka niech się zdecyduje na takiego kotka! (Żeby było łatwiej, to poniżej - fotka) http://picasaweb.google.com/ryskago/NaForum?authkey=Gv1sRgCO7pm87Oq4zA0AE&feat=email# Pozdrawiam - w szczególności potencjalnych właścicieli tychże kotków :D MR PS. Czarny? Chyba facet. Bura? Pewnie ona. Prędko! Ilość kotków jest ograniczona! * Nie dalej niż tydzień temu
|
|
a po co ci krawcowa lepiej zjedz kebaba albo idz do dentystki na Prusa 8 ;) rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kinga :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tadzik jest tylko jeden i nie powtarzalny :D Zna go 3/4 łomży ;)
|
|
Czy szkoła rodzenia w Centrum Katolickim nadal działa? Ile kosztuje?
|
|
Ooo, no to mi trochę ulżyło :) Pójdę oczywiście do Centrum, nie wiem, tylko w jaki dzień tygodnia odbywają się zajęcia. No i byłam ciekawa, czy w ogóle Szkoła jeszcze działa :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |