Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aresa pchły zaczęły molestować |
gulfem 3 1.8 w el pe gie to masz szanse wyprzedzic tira z gorki w marianowie .. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aresa pchły zaczęły molestować |
auuuu
|
|
każdy stolarz (??)
|
|
WON
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie od parady nasi wschodni przyjaciele pomieszkują w Czerwonym Borze... Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Panie prezydencie Czerniawski czytając mam wrażenie ,że nie ma Pan zielonego pojęcia przy jakiej bombie się kręci. Niech Pan tylko wcieli te swoje lewackie pomysły w zycie a wówczas sam Pan zobaczy i doświadczy jak goraco zrobi się w mieście. Niech Pan ten temat pozostawi. Ośrodek został zlikwidowany a panowie z czarnymi brodami niech się integrują ,nic nie stoi na przeszkodze. Problem w tym ,że trzeba chcieć a oni tego nie chcą . Dla nich najlepsza integracja to meczet w srodku Łomży i wysokie zasiłki. Problem nie leży w niechęci mieszkańców do nich tylko niecheci ich do mieszkańców.
|
|
Mam pytanko... W jakie dni są dostawy w używaku który jest w polo?
|
|
umyj zeby, a z mordy wywal łajno wtedy moze jakas dentystka zechce zajrzec ci do ryja P.S. telefon do Pani Szostakowskiej wykonany, ow Pani powiedziala, ze kojarzy pacjentke, wiec baj baj maszkaro
|
|
pozytywnie na początek dnia. Gdyby nie mój pies, to już bym malucha brała do siebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |