niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS przywraca \"cenzurę w stylu sowieckim\"

w paryzu zrobilam sobie kilka, ale sa niewidoczne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS przywraca \\\"cenzurę w stylu sowieckim\\\"

nie ty im placisz baranie jeden i idz pozapier*** j tak jak oni to wtedy pogadamy, cieciuch to ktos taki kto siedzi przed kompem i szuka zabawy na forum, nudzi ci sie? To zrob dobry uczynek na swieta, do Kauflandu po lopate za 29.99 i do roboty leniu smierdzacy

Baśka przeniesiona! na legionów to już historia, teraz mają na W. Polskiego obok nowej biedronki na przeciw czarnego kota.

rudy błazen z druhem

no to ja podaj i juz jak twoja racja to wygrasz ale z takim zachowaniem jakie pokazalas tutaj to czy sprawe zalozysz ty czy ona to ty z gory jestes przegrana, wez juz skoncz z tymi dziecinnymi wyzwiskmi, bo zaraz sama zadzwonie do Szostakowskiej i pokieruje ja na te forum, malo tego dam jej namiaty na bardzo dobra adwokatke

to furum jest od tego, zeby sie wyzywac, czy kogos polecisz to cie zjebia bo jestes wlascicielem albo z rodziny, jak kogos odradzisz to jestes konkurencja o co tu kurna kaman? Moze forum powinnio byc jakos podzielone albo reaktywowane bo to co sie tu wyprawia to tragedia i wstyd dla miasta...

Witam
Szukam osoby która zagrałaby na skrzypcach na moim slubie????
Proszę o propozycję i oferty.

Przesadzacie, istnieją przecież fora poważne, moderowane,tematyczne, itp dla chcącego nic trudnego. Istnieją również fora stworzone dla ,, jaj,, i o dziwo na takich forach jest tłok jak w tramwaju na boże ciało natomiast bardzo wiele ,bardzo wartosciowych for, świeci pustkami. Ot jak mówią wolność tomku w swoim domku.Wybór jest olbrzymi.

rudy błazen z druhem

moj email paper263@wp.pl Dziękuje za odzew

100mario hahaha takie coś to musisz zrobić sobie ty szczęko 3.
hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihhihihihihihihihihihihihihiihihihihi.

Witam nie wiecie gdzie w okolicach Łomży można wynająć domek "letniskowy"??

Poszkuje dobrego reumatologa i ortopedy, ktory przyjmuje oczywiscie prywatnie. Kogo polecie? I ew. jakies namiary. Jakie sa wasze opinie. Z gory dziekuje!

jak chcesz ja mam kilka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org