Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skansenizacji Podlasia nowa retoryka? |
Nowa jednostka czasu? 1Gołota = 53 sekundy :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skansenizacji Podlasia nowa retoryka? |
Ja wprawdzie mam tv ale prawie go nie włączam...:) A jeśli mi brakuje to filmów przyrodniczych z głosem Krystyny Czubówny...
|
|
A po co takie ciało jak KRRiT. Politycy za dużo chćą za mało potrafią ...
|
|
Agencie, Niekoniecznie. Może MrS. się zakochał... Ja nie sypiam ostatnio prawie wogóle albo ze trzy godz. dziennie...:)
|
|
DamianE03 ty tez przestan sie juz wypowiadac,bo niema sensu z nimi dyskutowac,najlepiej jest oskarzyc kogos bez podstaw, a na pytanie skad wiedza ze to byli kibice( a wiem ze nie byli) nikt nie umie odpowiedziec
|
|
Z moich obserwacji wynika, że większość tutejszych Forumowiczów cierpi na bezsenność...:). Zaprawdę powiadam Wam: szkoda życia na spanie i nic to, że człek potem na rzęsach chodzi...:)
|
|
To policja odzyskała te BMW?
|
|
:) (........)
|
|
hehe....nie przejmuje sie golota....adamek jest lepszy.........:)
|
|
wcale sie nie dziwie. sa lepiej zorganizowani i zgrani, wydaja m.in. wlasna gazete eeeeh szkoda gadac
|
|
ta... Golota dal czadu... ciekawe czy rzeczywiscie da sobie spokoj z dalszymi walkami jak zapowiadal wczesniej ....
|
|
pozostaje nam tylko czekać na wprowadzenie abonamentu za kożystanie z: pralki, młynka do kawy,tostera, kuchenki gazowej,krajalnicy do chleba, zmywarki, itd... to jest tylko Polska nic mnie już nie zdziwi...... PS. mam już projekt książeczki abonentowej na w/w sprzęt w tym internet
|
|
MrS, pracuje tam w Vektrze ktoś z twojej rodziny ??? bo mnie to wygląda na wazeline. Jak można chwalić telewizje za te pieniądze takiej jakości i bez stereo które jest teraz standartem ???
|
|
myśle, że milicja przeszła na ciemno strone mocy
|
|
Emilia strasznie dobrze ponformowana jestes...
|
|
hip-hop to cała kultura składająca się ze szczebli : rap,break dance,graffiti i dj'ing ...nie wypowiadajcie się,jak nie jesteście do końca przekonani...Pozdrawiam...joł;) (........)
|
|
Czemu do Łomży przyjeżdża tak mało grup hip-hopowych ? Jak dotąd,to przypominam sobie,że (i to już nawet dawno) było tylko : -Slums Attack -Pezet-Noon -Grammatik -Ascetoholix -Jeden Osiem L -O.S.T.R(chyba,nie wiem,bo na tym nie byłem,ale opowiadano mi) pozdrawiam i czekam na NORMALNE odpowiedzi...
|
|
Half zauważyłem że piszesz też na http://hip-hop.pl Ja też tam do czasu napisze i zaglądam <B> Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |