poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS zmienia regulamin Sejmu. W projekcie zapis o mniejszych prawach opozycji

kolega ogladał "szybcy i wściekli" w tv osttanio i się poluzował pewnie;))

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS zmienia regulamin Sejmu. W projekcie zapis o mniejszych prawach opozycji

A jakiś inny nr. W wakacje ten który podałam był chyba jeszcze aktualny, bo umawiałam się o ile dobrze pamiętam telefonicznie :)

Re: PiS zmienia regulamin Sejmu. W projekcie zapis o mniejszych prawach opozycji

nie bylo takiego quattro w budzie wazacej ok. tony :)

Nie opłaca się. Prawie tyle samo kosztuje kupienie nowego zbiornika, a prawdą jest, że bez tego dokumentu nie jest możliwe zrobienie przeglądu.

a już od września chodzę ewy ,schudłam 8kg ,chwale sobie bo sprzętu tu co niemiara ,na nic nie trzeba czekać,teraz zapisałam sie na trampoliny to jest zabawa jak wracam do domu to czuje ,że jest mnie o kilka ilo mniej ,czysto i sami poważni ludzie tu chodzą jak na łomże to bajka

Ktoś wie może gdzie można zrobić sobie u nas w łomży tattoo?

w więzieniu można sobie zrobić tatuaż

Czy sa przyjecia do pracy w zakładzie karnym Czesrwony B.?

Salonu w Lomży nie ma.. ale możesz znaleźć pare osób co dobrze mogą Ci go zrobić ;) Podała bym Ci namiar na typa u którego sama robiłam, ale nie mam niestety nr..

az takie tragedii nie zauwazylam, kilkoro ludzi wyglupia sie i tyle, jedni sa dobrze wychowani a inni nie ,i tyle

smiac mi sie chce z tych co sie dwoja i troja by poderwac jakas osobe, nie byloby latwiej spotkac sie gdzies w parku , a moze rodzina na to nie pozwala, a moze niektorzy sa po slubie i urzadzaja sobie niesforne gierki,
oj biedne dzieci , nie widza swoich rodzicow, oj biedne

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org