Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zmienia regulamin Sejmu. W projekcie zapis o mniejszych prawach opozycji |
kolega ogladał "szybcy i wściekli" w tv osttanio i się poluzował pewnie;)) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zmienia regulamin Sejmu. W projekcie zapis o mniejszych prawach opozycji |
A jakiś inny nr. W wakacje ten który podałam był chyba jeszcze aktualny, bo umawiałam się o ile dobrze pamiętam telefonicznie :)
|
|
Re: PiS zmienia regulamin Sejmu. W projekcie zapis o mniejszych prawach opozycji |
nie bylo takiego quattro w budzie wazacej ok. tony :)
|
|
Nie opłaca się. Prawie tyle samo kosztuje kupienie nowego zbiornika, a prawdą jest, że bez tego dokumentu nie jest możliwe zrobienie przeglądu.
|
|
a już od września chodzę ewy ,schudłam 8kg ,chwale sobie bo sprzętu tu co niemiara ,na nic nie trzeba czekać,teraz zapisałam sie na trampoliny to jest zabawa jak wracam do domu to czuje ,że jest mnie o kilka ilo mniej ,czysto i sami poważni ludzie tu chodzą jak na łomże to bajka
|
|
Ktoś wie może gdzie można zrobić sobie u nas w łomży tattoo?
|
|
w więzieniu można sobie zrobić tatuaż nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Czy sa przyjecia do pracy w zakładzie karnym Czesrwony B.?
|
|
Salonu w Lomży nie ma.. ale możesz znaleźć pare osób co dobrze mogą Ci go zrobić ;) Podała bym Ci namiar na typa u którego sama robiłam, ale nie mam niestety nr.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
az takie tragedii nie zauwazylam, kilkoro ludzi wyglupia sie i tyle, jedni sa dobrze wychowani a inni nie ,i tyle
|
|
smiac mi sie chce z tych co sie dwoja i troja by poderwac jakas osobe, nie byloby latwiej spotkac sie gdzies w parku , a moze rodzina na to nie pozwala, a moze niektorzy sa po slubie i urzadzaja sobie niesforne gierki, oj biedne dzieci , nie widza swoich rodzicow, oj biedne
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |