Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd jak kabaret, czyli wpadki PiS i ich IV RP. |
hehe chyba pod złym adresem kierujesz skargi na temat przekleństw na stadionie... po stronie biało-czerwonej usłyszysz ich napewno więcej niż na młynie, sam sie o tym przekonałem wiele razy. Ostatni mecz był tego najleprzym dowodem, młynu nie było przez jakiś czas a pikniki sami zarzucili "sędzia h...". Przypomina mi sie mecz z Drwęcą, kiedy ochrona nie chciała wpuścić kibiców, wtedy ze strony pikników poleciał tekst: "wpuśćcie kibiców ej k...." Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd jak kabaret, czyli wpadki PiS i ich IV RP. |
A skąd takie info, że to był ktoś z ŁKS ? www.lkslomza.9x.pl bagrmosen
|
|
ciekawe zaszeregowania piknik i kibic ..... wyjaśnijcie mi czym się różni ktoś kto chce obejrzeć mecz, życzący zwycięstwa łomżyńskiej drużynie, śledzący na bieżąco tabelę, od pijanego wyrostka z szalikiem na szyi, który bardziej się skupia na szukaniu "dymu" niż na sytuacji na boisku Może podajcie waszą definicję kibica, uświadomcie nas "pikników" czym się od Was różnimy ?
|
|
Łooo Jezu! Ale się roztrzęsłam! Właśnie pisałam poprzedni post kiedy zadzwonił telefon i ktoś dał mi Stefana właśnie! Ale z tego wszystkiego Heniu tom zapomniała Mu pedzieć o tym ojcowaniu dla Cię...:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |