Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paplik kocham cię |
Parkowanie buraka z wiochy przykład .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paplik kocham cię |
[foto]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c0299044f069b2eb.html[/foto]
|
|
Witam.Orientujae sie ktos moze,czy w Łomży można kupić karty turbo sim?I jakie ceny.
|
|
^^^^
|
|
Kolego, zanim dowiesz się, gdzie kupić, zasięgnij info. o samej karcie (działaniu). Nie mówię, żebyś wierzył mi, ale poczytaj na forach (specjalistycznych). Moim zdaniem szkoda tel. Pozdr.
|
|
ok. na stufke. czyli ogłaszam wszem i wobec: nagroda gwarantowana ;)
|
|
@T-line - słuszna uwaga. Konstruktywna krytyka również mile widziana. @sandraa - Wiem, że Ty zrobiłabyś taką imprezę lepiej niż ktoś inny. Pewnie nie w byle jakim miejscu bo w Alpach i pewnie nie byle jak bo stać Cię byłoby na najlepszych organizatorów rekreacji. Dla tego III edycję chętnie pomożemy Ci przygotować jak zapłacisz :) Napisz co tak Cię bardzo sfrustrowało, że uznajesz iż impreza była porażką? Jak będziesz mieć inteligentne argumenty to osobiście przyznam Ci rację. :) Ja póki co zauważyłem tylko 1 minus imprezy.
|
|
Każde dobre aby nie twarde bo można zęba złamać.
|
|
Autor: tojawoj (---.lomza.vectranet.pl) Data: 09-12-10 20:32 Wszystko nowe oprócz dysku tu może być problem. sprawdź dysk na błędy i bad sectory.
|
|
wczoraj ktos na smyczy chodzil z takim psem w okolicy rycerskiej (nowe bloki). wcześniej nie widziałem takiego a przyjeżdzam tam czesto. zawsze warto sprawdzic.
|
|
Takich spanieli jest sporo, więc to pewnie nie był ten, bo zbyt daleko. Widziałem jednak takiego wczoraj koło strzelnicy, był sam. rudy błazen z druhem
|
|
Widzę, że wspominacie tutaj o wielu firmach kurierskich. A myślał ktoś z was o skorzystaniu z AIN, bo ja dopiero niedawno dowiedziałam się o tej firmie. Podobno wysyła paczki (na terenie Polski) od 24 - 48 godzin. Widzę, że wiele osób narzeka na UPS, spróbujcie w takim razie skorzystać z usług innych firm, po za tym ze strony AIN widzę, że tam mają taniej (21 zł. za przesyłkę do 30 kg na terenie Polski).
|
|
amatorka
|
|
wasil juz reklamuje blaszak heeee
|