Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no i zaczyna się komedia |
Ja jeżdzę. Jak się z tobą skontaktować? Może podaj e-mail.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no i zaczyna się komedia |
trochę późno, ale zapytam ziomali
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=ANV89bDO0Cc
|
|
hahaha ech.
|
|
dj7maly@wp.pl napisz co by uzgodnić szczegóły.
|
|
ok zgadzam się z Tobą wiec po co to postawili żeby dzieci straszyć ? lepiej było nic nie stawiać
|
|
Patrzę nie można nic skrytykować i wyrazić własne zdanie bo organizatorzy "imprezy na muszli" już skrytykują kogoś oczywiście że sami piszą tu organizatorzy imprezy i dlatego należy ją wychwalać :) tylko powiem tak porażka ta Wasza impreza to był zjazd na byle czym ,byle gdzie i byle jak zorganizowany:)
|
|
nie, ale dopiero napisałam na forum. a czy powiedziałam, że nie będzie takiej??? ;) może nie wspomniałam .... „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nie morze tylko na stufke
|
|
[foto]*http://picasaweb.google.com/greenland.2010.11/JetteOgJohnAlbum1?feat=featured#5545495944345087186*[/foto]
|
|
ooooooooooooooo to mnie rozbawiliście....hehheheheheheh "jeszcze mnie nie pojebało"....bhehhehehhehe.miastowe buraki,paniczyki i panie gwiazdeczki co na milano nie jezdza ehhehehehe.ile was wszystkich widac pod jeziorkiem,albo na sali.polowa ludzi w jeziorku to lomza,tylko wstyd sie przyznac ze sie jezdzi,co?:):D:D:D:) Ja kiedys jezdzilam i nigdy sie nie wypieralam bo zawsze sie dobrze bawilam.ale jak ktos idzie sie pokazac to i oeszem-YAM CAFFE;) I gwiazdy gasną hehehehheheh.
|
|
jakie są Wasze opinie? Czy chłopaki grają też disco polo czy niekoniecznie? za wszelkie słowa uczestników, bądź nowożeńców byłbym wdzięczny
|
|
|
|
przygotowania do swiat trwaja?
|
|
http://www.ceneo.pl/1311-0a tu są opinie o tym sklepie
|
|
szczebiotka bardzo dużo mi pomogłaś naprawdę..........
|
|
Co lub ile dostaniecie (już otrzymaliście) na święta od swojego szefa. Chodzi mi o prywatne firmy ale nie podajemy nazw firm i nazwisk.
|
|
A po co Ci krótka sukienka i gdzie idziesz na sylwka? :-)
|
|
o ja też tam idę,hehe, a to się spotkamy pewnie a do której idziesz restauracji? :-) ale masz więcej lat niż 12 com?:-) a z kim tam idziesz:P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |