Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gen. Skrzypczak: \"Nie wiem, czy to dobrze, że wspiera się terrorystów dzieląc ich na lepszych i gorszych. Jedni i drudzy są dżihadystami, mają na rękach krew niewinnych ludzi\" |
Kolej w Łomży to niestety utopia. Tory są ale tylko do Łomży, nie przez Łomżę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gen. Skrzypczak: \\\"Nie wiem, czy to dobrze, że wspiera się terrorystów dzieląc ich na lepszych i gorszych. Jedni i drudzy są dżihadystami, mają na rękach krew niewinnych ludzi\\\" |
mój znajomy zajmuje się takimi sprawami, jak coś to możesz do niego napisać, może Ci pomoże: rafal18195@wp.pl Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Re: Gen. Skrzypczak: \\\"Nie wiem, czy to dobrze, że wspiera się terrorystów dzieląc ich na lepszych i gorszych. Jedni i drudzy są dżihadystami, mają na rękach krew niewinnych ludzi\\\" |
A gdzie leży to Stano?
|
|
Sprawdź w marketach kryzysowych;-) Widziałam tam kiedyś .
|
|
No właśnie słyszałem, że można w ciemno ich brać ale wolałbym z narzeczoną obejrzeć jakąś płytkę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |