niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kierował 41-letni ksiądz

podobno hhehehhe

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kierował 41-letni ksiądz

Treść jest ukryta

to bardzo niebespieczne komus wisiec kase

sprzedam meride 21' nowa

ktos_wielki: dziękuję za odpowiedź.
Właśnie oglądałem w internecie i czytałem trochę o tym. Bardzo ciekawa sprawa.
Mówisz, że ktoś się bawił w skanowanie GSM? Ciekawe dlaczego tylko 30sek się udało?
A nie masz może dojścia do tego urządzenia? Byłbym w stanie nawet zapłacić, żebym przy właścicielu mógł na pół godzinki, czy maks godzinę podłączyć swojego laptopa, zerknąć jak działa to urządzenie i ewentualnie zasięgnąć opinii właściciela.

Bo USRP2 kosztuje 1400$ + koszty wysyłki + koszty np nadajnika/odbiornika 2,5Ghz. To jest trochę kasy. I będzie szkoda, jeśli to nie działa jak należy, albo obsługa jest nieziemsko trudna.

ta impreza na muszli ma byc juztro 11 grudnia ??? macie jakies potwierdzone informacje

Port USB jest uniwersalny w tym sensie, że można go wykorzystać do podłączenia do komputera wielu różnych urządzeń (np.: kamery wideo, aparatu fotograficznego, telefonu komórkowego, modemu, skanera, klawiatury, przenośnej pamięci itp). Urządzenia podłączane w ten sposób mogą być automatycznie wykrywane i rozpoznawane przez system, przez co instalacja sterowników i konfiguracja odbywa się w dużym stopniu automatycznie (przy starszych typach szyn użytkownik musiał bezpośrednio wprowadzić do systemu informacje o rodzaju i modelu urządzenia). Możliwe jest także podłączanie i odłączanie urządzeń bez konieczności wyłączania czy ponownego uruchamiania komputera.

Większość współczesnych systemów operacyjnych obsługuje złącze USB – dotyczy to m.in. systemów firmy Microsoft zaczynając od Windows 95 w wersji OSR2 (istnieje także poprawka do wersji OSR1 udostępniająca obsługę USB), systemów Windows z rodziny NT (od wersji 5.0), systemów opartych na jądrze Linux, systemów z rodziny BSD oraz Mac OS

To proponuję pojechać do Warszawy i zobaczyć jak tam jeżdżą wspaniali kierowcy BLów, zobaczycie sami jakie "jajca" potrafią odstawiać, jeszcze raz powtarzam, że tablice rejestracyjne nie mają nic do tego jak ktoś jeździ

Treść jest ukryta

Masakra ...

Masakra ...

pomocyyy

Znajomy mówił, że ok, ale sam nie słyszałem. A na kiedy?

no no też się naćpaj, on pewnie miał dobre gadane jak się naćpał, a i musisz dobrze naparzać pałą, żeby unicestwić groźnego bandziora

Ja mogłabym....tylko że nie jem mięska;-(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org