Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wicepremier M. Morawiecki: rząd dotrzyma zobowiązań |
szukaj dzieciaku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wicepremier M. Morawiecki: rząd dotrzyma zobowiązań |
kosmetyki
|
|
może się odnajdzie jakoś, tymczasem idę se na piwo, bo mnie suszy okropnie :)
|
|
|
hehe
|
|
Hahahah :D
|
|
... w sumie to nazwałeś* Kamiś ;) haha
|
|
Panna cie puściła kantem szymonek i teraz żal wylewasz na forum...czy BLM nie dał ci znać ze stoją z "suszarką" i zapłaciłeś słono... Takie głupoty piszesz ,że aż żal czytać,nudzisz się bardzo,mamusia j..bie w niemczech żebyś miał na neta,eurosieroto...a ty z zazdrości ze ze wsi młodzież jeździ lepszymi autami dostajesz białej gorączki i swoje żale wylewasz na forum. Nic to ci nie da! Oni mają eurodopłaty a ty eurosierota...takie życie,idz na spacer po tej osranej przez zarobaczone psy łomży i pooddychaj smrodem z oczyszczalni (co nas..łes to wąchaj) to lepiej ci bedzie mieszczuchu! Ja na wsi wychodząc z domu nie wdeptuję w psie k..py, a siedząc w ogrodzie wrony nie sr..ją mi na glowe jak w łomżyńskich parkach... Na Warmii i Mazurach mówia,ze Łomża to kurpie...a "kurp myśli do południa a od południa ni ch..ja"... NAstepnym razem jak pojadę do Łomzy to każdego BL ,który zrobi bład zj...ie i wyzwę od buraczanych kurpi...ha,ha,ha,ha,ha...i wysle do ciebie szymonek by się wypłakali! Co do Biedronek i Kauflanda to gdyby ludzie ze wsi nie robili zakupów to Łomża by padła z głodu.Dziadkowie ze wsi was żywią,i z pracy za 1200 w biedronce żyjecie. Nie dziwi mnie ,ze mieszkańcy Białegostoku tak nie lubią łomżyniaków...bez dalszego komentarza...Dziwne też ze wszyscy nie wyjechali do Nowego Jorku...toż to wasz drugi albo pierwszy dom.Tam żydki rządza i tam wam dobrze!
|
|
i jak znalazl sie moze uczciwy znalazca??
|
|
Mam na oddanie szczeniaka 4 miesiecznego. moge wyslac fotki.
|
|
u mnie połowa rodzinki to wojskowe albo milicyjne i jakoś mnie nie ciągnie do tego bagna, jak chcesz pomagać ludziom to lepiej jak weźmiesz się za odśnieżanie i dopiero będziesz mieć szacun u ludzi :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |