Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy zamkną wreszcie srokę do klatki? |
^^^^^
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy zamkną wreszcie srokę do klatki? |
milenka wykonuje najstarszy zawod swiata.nie ma zebow i dlatego partaczy a raczej mymla i stad jej zal.bezrobocie rosnie.
|
|
hehehee ciagnik i naczepa to zaspol pojazdow podobno jeszcze do niedawna
|
|
milenka oglasza sie na czacie.mymlanie w gebie 15 pln.kolega sprawdzal.syfilis gratis ale przynajmniej nie odgryzie.
|
|
milenie zeby wybil alfons za ukrywanie obrotu.jest niewiarygodna.cudow nie ma.
|
|
Najlepiej byłoby gdyby każdy kierowca jeździł co najmniej 10 lat tirami a dopiero po 10 latach można było robić prawko na osobówkę
|
|
Cieszyć się należy, że w polskim spisie imion pojawiło się nowe imię - KRZYSZTOW :-))))) rudy błazen z druhem
|
|
Jeb** psy!!!Zostań tak jak Jasiu szeryfem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oj! Widzę szymonek,że i do rumuńskich kierowców coś Cię "boli". Nie sądzę jednak żebyś sam zrobił to zdjęcie,bo przecież swym skuterkiem byś tam nie dojechał.
|
|
Katiia87 , a co Ty z opieki społecznej jesteś czy święty mikołaj ? Takie tematy nie mają sensu. Jak ktoś chce dostać się do okreslonej pracy to sklada dokumenty i przychodzi na określone etapy rekrutacji. Albo przejdzie wszystkie etapy i się dostaje albo nie i dostaje się kto inny. Prawo dżungli... W jakim niby celu założyłaś ten temat i jaka ma być niby ta Twoja pomoc ? Pójdziesz za kogoś na jeden z testów albo na komisję lekarską? Temat do kosza. pozdrawiam
|
|
MasaViV a sam zapomniales jak zlozyles podobny watek i sie srales jak to bedzie, a teraz to co dostales sie i boisz sie konkurencji, czy jestes samolubnym egoista i nie chcesz pomagac? To Katii sprawa, chce pomagac niech pomaga - milo z jej strony. Wolny kraj mam w koncu!
|
|
Ciągaj pałe szmato
|
|
szymonek jestem ciekawy czy zadnych z tych zeczy co napisales sam zawsze przestrzegasz//?? bo ja mimo ze mam BL czesto robie nie ktore ztych zeczy
|
|
jak bym pamiętał numer bloku to już bym tam rozstawił namiot i rozpalił ognisko i koczował pod blokiem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |