niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rzeczpospolita Bananowa

Jutro ma być to się zgadza ale 12 grudnia :)
godz. 14:00

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rzeczpospolita Bananowa

Małolaci to szaleni kierowcy i za wszelką cenę chcą okiełznać samochód, a kierowcy czy BL czy BLM są równi tylko niektórzy są niedzielnymi kierowcami pozdrawiam właśnie ich za ich styl jazdy hihihihi

Milena_ na forum nie ma ludzi zrównoważonych, co najwyżej niezdiagnozowani - to po pierwsze. Po drugie piszesz prawdę subiektywną, nie każdy musi się z nią zgadzać. Krytykując innych przyjmij na gardę krytykę skierowaną w kierunku Twojej osoby a nie z góry zakładasz, że kto nie myśli tak jak Ty jest osobą niezrównoważoną.

Amen.

u krola artura

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Masakra ...

Masakra ...

Niech ten co zgubił sie pofatyguje i odbierze niech dokumenty ..

wiece ze tam gdzie jest duze natezenie ruchu kazdy jezdzi tak jak mu jest wygodniej... pojedziecie kiedys do duzego miasta to zobaczycie o co chodzi po lomzy mozna sie bawic w przepisy a w wiekszym miescie masz gdzies zdazyc i nie interesuje ciebie czy pojedziesz bus pasem czy ominiesz kogos z prawej strony z kierunkiem lub bez nie robcie z siebie taich kierowcow bo pewnie macie nakrecone z 10 tysiecy km i udajecie alfy i omegi
ale co ja wam bede pisala.. jak wam tata mowil inaczej

Nie ma nart o rozmiarze 42, moze chodzi o rozmiar buta? A dlugosc nart dobiera sie do wzrostu, wagi i uniejetnosci narciarza - dla kazdego indywidualnie

Jakie dobre.

@

To prawda.

proszę o kontakt:

Biuro Wyłudzeń Kredytowych :D

Milena JESTEŚ SKOŃCZONA...

kontaktuje sie he he a ty wy krzysiek podajesz numer ktory jest niedostempny

KAŻDE ABY Z DALA OD CIEBIE BO ZACZNIESZ JAK Z DENTYSTĄ.

Właśnie i przez takich co łamią przepisy bo im się śpieszy albo myślą, że lepiej jeżdżą lepiej od innych mamy wysoki wskaźnik zabitych na drogach. Pół biedy jak idiota się sam zginie, gorzej jak zabiera ze sobą innych.
Sam doświadczyłem podobnego przypadku jako pasażer, gdy prawidłowo skręcaliśmy w prawo czub jadący pasem dla autobusów wjechał nam w drzwi.
Genialne !!!

szymonek cwoku wszedzie sie udzielasz, ale cie wczoraj zgasili hahaha

Madziulka1991

Uwierz mi, że kierunkowskazy to NIE zabawa. Przez takich kretynów, którzy nie używają kierunków sam bym miał kilka nieprzyjemnych zdarzeń (i oczywiście byłaby to moja wina, bo jak komuś udowodnić czy kierunek miał włączony czy nie, no chyba że masz sporo świadków). Ale jak włączyć kierunkowskaz jak trzyma się w ręku komórkę??? Nie da sie! proste. Jeśli chodzi o kierunki to wkur....ia mnie jak ktoś jedzie 500m z włączonym kierunkowskazem bo chce skręcić, a po drodze mija np. dwa skrzyżowania (bo wydaje mu się, że lepiej wcześniej niż za późno). Weź człowieku zgadnij co taki kierowca zrobi? Pomiam już fakt nagłego hamowania, kierunek i w lewo.

zasięgu nie miałem;)

Ada Ada to nie wypada.

Nie zmieniaj diametralnie diety. Jedz w miarę normalnie tylko powstrzymaj się przed bardzo ciężkim żarciem. Musisz to wyrównać bo jeśli zrobisz wielki przeskok w diecie wyniki również mogą wyjść "dziwnie". Jedynie jeśli masz problem z wysokim cholesterolem zapodaj sobie tą cebulkę duszoną. Naprawdę dobrze działa. Oczywiście możesz być chory nie wiedząc o tym wtedy wyników ot tak sobie nie zmienisz.

Wiecej nie milych doswiadczen mam z kierowcami na BLM ale i na BLach tez trafiają sie buraczki :)

noto napisz dla wszystkich jak to bylo

Treść jest ukryta

Sam proces jest tak głupi że biorą teraz albo farciarzy albo gamoni.
Przykład: 14 manadatów w ciągu 10 lat zadecydowało o odmowie przez komendanta.
Przykład: CZłowiek karany za pobicie - przyjęty do MS
Przykład: Podejrzenie o posiadaniu ładunków wybuchowych - komendant przyjął i puścił do kolejnego etapu MS

To jest popierdolone że gamonie idą do policji ze zrobioną świeżutko maturą - w szkole wieczorowej heh bo taki był wymóg żeby mieć maturę, bez języka obcego, bez sprawności fizycznej.

Dr. Klepacki to wspaniały fachowiec i niesamowity,serdeczny człowiek. Pomógł mojej córeczce i za to mu jestem b.wdzięczna.Polecam.

A wiadomo kim ty jestes.....Jak pszczolek na necie szukasz....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org