Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy T. Rydzyk żyje |
Dziś około 15 Pan na BLM corsą skręcił pod prąd z legionów w Sikorskiego na ten dla skręcających w lewo. Wyobrażacie sobie takie coś.? Oczywiście to był dziadek...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy T. Rydzyk żyje |
ha rekompensata chyba cię facet powaliło. Rekompensate to se szczylu idż i w kiblu zrób albo się nią pobaw. Dupy porządnie nie potrafi wytrzeć bo smród za sobą ciągnie a tu bedzie się w ocene pracy policji bawił.
|
|
Pewnie żeby miała umowę na to to by nie było tematu proste,2H w D wszystkim co nie wypłacają kasy. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
TY szczylu ty , ni wiesz co to jest USB, ja ci powiem co to jest uniwersal serial bas....tz sycyzlu tz
|
|
Wystarczy zjechać na Szczebiotce i 1 miejsce murowane.
|
|
Krytykujecie BLM a dla mnie gorsze są małolaty z blachami BL , którzy jeżdżą jakby ulice były torem wyścigowym.
|
|
jakiego artura?
|
|
Siemanko.. znajdzie się jakaś dziewczyna w wieku 16-18lat do zapoznania się .. lub może czegoś więcej :) cZeKaM:>
|
|
jezu jezeli komus cos nie pasuje niech tam nie chodzi
|
|
W schronisku są szczeniaki od małej suki , odrobaczone i zaszczepione i jest ok.
|
|
człowieku jedż do agencji....
|
|
Znaleziono maleńki złoty medalik na ulicy Kasztelańskiej. Kontakt: 501 183 277
|