niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
MPGKiM najdroższa firma w Polsce

Wolność słowa i wyboru. Będę chciał to będę mówił o niej źle i ostrzegał innych przed ową dentystką.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: MPGKiM najdroższa firma w Polsce

Dobrze napisales Ziomek!!

Policja w Lomzy to wstyd i hanba dla miasta. Dlaczego mlodzi ludzie sa odrazu podejrzani za kradziez drogiego samochodu. Policja nie ma prawa do uzywania przemocy jesli wszyscy wspolpracuja. Poza tym mysle ze mlodzi powinni by zrekompensowani za takie ponizajace i brutalne zachowanie ze strony Policji.

A co do tego dupkalomza to chyba pracuje dla Policji skoro takie beznadziejne usprawiedliwienie pisze.

ja tez zuważyłem ,że kierowcy z rejestracjami BLM ... mówiąc bardzo oglednie jezdża co najmniej dziwnie. Zastanawiam czy wpływ na to ma wrodzone przyzwyczajenie do hasania ciągnikiem po polu i przenoszenie tych nawyków na ulice miasta. Wkurza mnie też parkowanie bezpośrednio pod szpitalem a miejscu gdzie obowiązuje znak B 36 i B 35 i to w taki sposób ,że powoduje to utrudnienia w ruchu. Co więcej zauwazyłem ,że w większości to mężowie pań pracujacych w szpitalu w ten sposób postepują.

burczymucha -TAKI BOHATER JESTES ??? No Wyjdz pokaz sie kim ty K..RWA jestes ?? SZCZYLU TY Ofiaro Pęknietego Kondona

Ja nie określam ludzi z BLM, tylko mówię że wczoraj pan dziadek wjechał prosto pod prąd haha

łał szczebka jeszcze ty.

>Autor: Milena_ (178.56.6.---)
>Data: 11-12-10 19:49

>kaligulik (---.elomza.pl) koniec.teraz po tym co napisałeś odpowiesz przed sądem obowiązuje cię paragraf 7 >ustęp 5 ustawa 4 prawa karnego.

buhahahaha,hahaha dobre lencia uśmiałam się.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org