Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MPGKiM najdroższa firma w Polsce |
Wolność słowa i wyboru. Będę chciał to będę mówił o niej źle i ostrzegał innych przed ową dentystką.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MPGKiM najdroższa firma w Polsce |
Dobrze napisales Ziomek!! Policja w Lomzy to wstyd i hanba dla miasta. Dlaczego mlodzi ludzie sa odrazu podejrzani za kradziez drogiego samochodu. Policja nie ma prawa do uzywania przemocy jesli wszyscy wspolpracuja. Poza tym mysle ze mlodzi powinni by zrekompensowani za takie ponizajace i brutalne zachowanie ze strony Policji. A co do tego dupkalomza to chyba pracuje dla Policji skoro takie beznadziejne usprawiedliwienie pisze.
|
|
ja tez zuważyłem ,że kierowcy z rejestracjami BLM ... mówiąc bardzo oglednie jezdża co najmniej dziwnie. Zastanawiam czy wpływ na to ma wrodzone przyzwyczajenie do hasania ciągnikiem po polu i przenoszenie tych nawyków na ulice miasta. Wkurza mnie też parkowanie bezpośrednio pod szpitalem a miejscu gdzie obowiązuje znak B 36 i B 35 i to w taki sposób ,że powoduje to utrudnienia w ruchu. Co więcej zauwazyłem ,że w większości to mężowie pań pracujacych w szpitalu w ten sposób postepują.
|
|
burczymucha -TAKI BOHATER JESTES ??? No Wyjdz pokaz sie kim ty K..RWA jestes ?? SZCZYLU TY Ofiaro Pęknietego Kondona
|
|
Ja nie określam ludzi z BLM, tylko mówię że wczoraj pan dziadek wjechał prosto pod prąd haha
|
|
łał szczebka jeszcze ty.
|
|
>Autor: Milena_ (178.56.6.---) >Data: 11-12-10 19:49 >kaligulik (---.elomza.pl) koniec.teraz po tym co napisałeś odpowiesz przed sądem obowiązuje cię paragraf 7 >ustęp 5 ustawa 4 prawa karnego. buhahahaha,hahaha dobre lencia uśmiałam się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |