niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Orędował ze strachem w oczach

bez słów

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Orędował ze strachem w oczach

Treść jest ukryta

Takie krzykliwe się pewnie mu nie podobają i odszedł :)

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

sri

szymonek k,, meska dawaj na solo ku,meska podaj dane kurw, nie masz odwagibobys w p,ier,doldos tal dz,wko meska

Milena_ znam fajne kobiety z tego forum daleko Ci do nich?

No ma racje ja korzystam z samochodu i chodnika jak jadę to nie raz się boje bo ustanie jeden z drugim i się zastanawiają a jak już dojeżdżają samochody to oni wchodzą dopiero zamiast wcześniej ale tu nie tylko młodzi ,ostatnio stoi jakiś dziad przy przejściu w czapce bryłę śniegu kopnął na ulice i se poszedł przez przejście oczywiście nie oglądając się nie wiem co chciał tym śniegiem zrobić jakoś zaporę żeby nikt nie przejechał czy co ? no ale ludzie mają szambo zamiast rozumu, lezjo jak krowy na polu teściowej ... ja wole poczekać aż przejadą te samochodu minuta mnie nie zbawi a teraz ślisko to tam nawet jak przelecisz przez przejście to różnie bywa niby daleko samochód a można się pośliznąć bo teraz ta farba na pasach to śliska się wywalisz a samochód nie zdąży zahamować nawet jak daleko a ty leżysz i bach prost łbem w zderzak i ... co do zachowania kierowców to jedna uwaga właśnie jak jest 2 pasówka to np z prawej się zatrzymuje a ten z lewej leci i nie patrzy to jedna uwaga .

nie podoba sie? to nei chodz!

Ludzie dajcie już spokój bo to się robi nudne jak puszczanie Kevina na Polsacie...
każdy z nas nabrał jakiś manier za kierownicą co nie oznacza że zawsze są one dobre z przepisami i podobają się innym użytkownikom ruchu drogowego i nic do tego nie ma rejestracja....ale po co ja to piszę jak i tak temat pojawi się jeszcze na pewno po raz tysięczny...

wolny termin 4 czerwiec 2011 ma zespół TENIX-tel'507607317

szczebiotka kretynko mówi sie " zaginam kiece i lecę" jak czegoś nie wiesz ( a mało wiesz ) to nie pisz!!!

rudy błazen z druhem

Riposta dla pieszych i kierowców: SAMOCHÓD DA SIĘ NAPRAWIĆ, CZŁOWIEKA NIESTETY ALE NIE.
Pozdrawiam i życzę rozwagi i cierpliwości w stosunku do pieszych, kierowców, drogowców, a przede wszystkim pogody bo ta nie zapowiada się ciekawie w następnych dniach. Z naturą jeszcze nikt nie wygrał.

u artura najlepiej sie robii prawko przynajmiej dobrze uczy

Hmmm... jeśli ktoś nie wie, kto tak naprawdę decyduje o etatach w tym używaku to nie powinien się wypowiadać..
Tak tak @ krzysiek38 najpierw się zorientuj a potem wypowiadaj na forum i do szkoły!!!!!

Autor: Donald (---.elomza.pl)
Data: 07-11-10 19:06

to jest forum ogólne i tu można o wszystkim pisać, jak się nie podoba to morda w kubeł baranie i nie cenzuruj ludzi...

Słuchaj Doniu,zgadzam się,forum to miejsce gdzie można wyrazić swoje pochlebne lub negatywne opinie.Nikt nikomu nie chce zamykać ust.Milena chciała napisać o pewnej dentystce z której usług jest niezadowolona?Bardzo proszę,ale po co zaraz używać aż tak dosadnych słów,czasami obraźliwych.

Do obrońców Mileny_(choć jest ich bardzo mało):Wyobraźcie sobie taką sytuację:Na forum publicznym(np.zebraniu),"ktoś" używa takich słów do "kogoś".Ta osoba czuje się obrażona,ma świadków i może złożyć skargę do sądu o zniesławienie.Dlaczego na forum internetowych miałoby być inaczej.A po za tym ta pani dentystka mogłaby zaskarżyć Milenę o nękanie,bo co jakiś czas przypomina się w tym temacie na forum.

Dziękuję Ci - Drogi Adminie, że nie skasowałeś ani jednego mojego postu :-)))
Chyba jestem Szczęściarzem :-)))))

Pozdrawiam :-)) i życzę wesołych świąt, szczęśliwego Nowego Roku, wielu uroczych prezentów pod choinką, nastroju szampańskiego i wszelkich innych przyjemności w nadchodzącym roku :-))

< wieczne im odpoczywanie >

Pierre_Dolain napisał(a):

> Dziękuję Ci - Drogi Adminie, że nie skasowałeś ani jednego
> mojego postu :-)))
> Chyba jestem Szczęściarzem :-)))))
>
> Pozdrawiam :-)) i życzę wesołych świąt, szczęśliwego
> Nowego Roku, wielu uroczych prezentów pod choinką, nastroju
> szampańskiego i wszelkich innych przyjemności w nadchodzącym
> roku :-))
>

ja tez dolaczam sie do zyczen, i zebysmy za rok doczekali

Mam ten sam problem HeHeHe :) I dzieje sie tak tylko wylacznie na beznynie na LPG juz nie, i tez sie zastanawiam co to, bo silniczek krokowy odpada, bo mam nowy...

nie to nie michalina , to jakis inny zboczeniec

nudze sie do cholery, az mnie mierzi

kaligulik (---.elomza.pl) koniec.teraz po tym co napisałeś odpowiesz przed sądem obowiązuje cię paragraf 7 ustęp 5 ustawa 4 prawa karnego.

nie wiem, bo rano ten autokar przyjechał do Łomży i wzieliśmy razem taksówke i najpierw pod moją klatkę podjechaliśmy i ja wysiadłem i ona pojechała później na Prusa

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

zebrosia uwazaj slonko bo ostatnio cos glosno w tv o kobietak i dziewczynach ktore po takich randkach do domciu juz nie wracaja hahaha.Te Poj...by tylko czekaja na takie okazje.

A wilk czycha i nie wiadomo kiedy uderzy.....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org