Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co na to pan Petru? |
szymonek pamietaj meska ku,, rwo za 10 czy za 20 lat wpierdol takdostaniesz dziwko meska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co na to pan Petru? |
@
|
|
Ja tam mieszkam w centrum ale jak jade do szpitala czy w okolicy jestem to zawsze tam robie zakuoy. Nie wiem czemu ludzie narzekaja, sklep jak kazdy inny obsluga nigdy mi nie naprzykrzyla
|
|
Chowaj wszystko do domu za każdym razem i żadnego problemu nie będzie, a nie potem mi tu wypociny piszesz.! rudy błazen z druhem
|
|
odswiezam
|
|
Wiecie może czy gdzieś w Łomży można taki kupić. Wiem że na piłsudskieog w campusie nie mają.
|
|
dermatolog przy ul. ogrodowej. na książeczkę przyjmuje.
|
|
Sklep musi być fantastyczny skoro Józeek 39 pierwszy raz zalogował się na forum,żeby o tym napisać.
|
|
|
Wszystko wszystkim przeszkadza ,wszyscy są niezadowoleni z życia , każdy chciał by być traktowany jak król... chcesz się dowartościować ??? a powiedziałeś... Dzień dobry ? jak wchodziłeś , byłeś miły? Bo jak nie to dlaczego ktoś ma być miły dla Ciebie , bo jesteś wielki szanowny klient??? Będziesz miły dla innych to oni będą mili dla Ciebie. A jak nie podoba się Tobie tam to idz gdzieś indziej , a nie obsmarowujesz za plecami. Miłego Wieczoru i Wesołych nadchodzących Świąt. Ja dzisiaj miałem cudowny dzień i nikt i nic nie popsuje mi humoru.
|
|
nalpeszy witaminy ta sa polskie dziewczyny , bo to jast prawda to jest fakt,
|
|
ide, zaginam kiece , szuru buru
|
|
www.allegro.pl :) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Jak Ty masz ponad 30 lat i gwałcisz. Uważajcie na niego haha
|
|
Pewnie już siwe włosy wychodzą. Pokemoniasty sposób pisowni "czekam" dla niepoznaki. Uważajcie małolaty na tego pana.
|
|
takich to się kastruje, zboczeniec i zły człowiek, uważajcie dzieci bo zły dotyk będzie
|
|
Rossman w galerii Łomża jest co niedziela otwarty do godziny 17:00. Rossman na ulicy Długiej powinien również być otwarty, ponieważ dziś i za tydzień są niedziele handlowe.
|
|
cholerni dewianci
|
|
Gdzie masz dziecko polskie litery?
|
|
Z odrobiną zdrowego rozsądku, można na takowych grach naprawdę ładnie zarobić.
|
|
[foto]*http://picasaweb.google.com/greenland.2010.11/JetteOgJohnAlbum1?feat=featured#5545495944345087186. peel*[/foto]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |