Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via baltica w odsłonie historycznej - błyskawiczna budowa traktu białostockiego |
Dotrwałem do połowy drugiej zwrotki tego tekstu pisanego łamana polszczyzną. Odnoszę wrażenie że większość hip hopowych piosenek są pisane "oby się tylko zrymowało" "Grają partie, nową partie, a naród szarpie I nie wielu z nich mówi o zwycięskiej szarfie" Co to jest zwycięska szarfa i co naród szarpie???? aaaaa już wiem jak są wybory miss to te misski sa takim cudem przepasane, ale o co chodzi z szarpiącym narodem to niepojmuje???. "Ten jutro tamten jest pierwszy, dzierży berło" czyli który jest w końcu pierwszy ten czy tamten??? :) ROTFL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via baltica w odsłonie historycznej - błyskawiczna budowa traktu białostockiego |
coś późno
|
|
Re: Via baltica w odsłonie historycznej - błyskawiczna budowa traktu białostockiego |
specjalnie się obudziłem, żeby walkę obejrzeć. no cóż na 53 sekundy walki się obudziłem.
|
|
Zaczepki to szukała policja a nie kibice,podejrzewam ze nie widziales calej akcji od poczatku.
|
|
jestes obywatelem UE wiec dlaczego nie. napisz dla wszelkiego spokoju upowaznienie.
|
|
Marcin to akurat otworzyles oko, obejrzales i na drugi bok dalej kimac:]
|
|
"Razem młodzi przyjaciele. W szczęściu wszystkiego są wszystkich cele.." (to Mickiewicz) :-)
|
|
Albo:... Chcemy tych natchnień, co by w życia zdroju Ukazywały nową piękną stronę, Które by naprzód biegły w każdym boju Pokrzepić serca słabe lub zmęczone, Co by rzeźbiły w klasycznym spokoju Dumne postacie, wawrzynem wieńczone, I podnosiły wszystkie ludzkie cele, Zdrowe pragnienia budząc w zdrowym ciele.../ to znów Asnyk ;-) ps. Jest tyle pięknych wersów w naszej poezji, ale trzeba by czytać trochę, a to jak widać niemodne więc tworzą takie częstochowskie wierszoklety...
|
|
wybiera sie ktos, wiecej info wkrótce na http://www.streetracing.pl/v1/index.php?option=com_events&task=view_detail&Itemid=30&agid=6&year=2005&month=06&day=11
|
|
Ja być może... A więcej info (łącznie z programem imprezy) to się znajduje tutaj: http://www.sss.org.pl/index.php?kat=0&view=3;3d;161;1
|
|
Czosnek mówisz.... ble :) Pamiętam jak moja Mama robiła mi gorące mleko z masłem i miodem i zawsze pomagało na gardło. Potem tylko pod pierzynkę i robiło się od razu lepiej. Życzę zdrówka wszystkim pociągającym ;) Kasia
|
|
Maliny! Zapomniałam o malinach. Ze słoiczka, domowe. Sok razem z owocami zalać gorącą wodą i pić jak najszybciej i jak najbardziej gorące. Bardzo pomaga na gardło. Przynajmniej na moje. :)
|
|
Kaschia, bleh... jak można pić mleko z masłem :) gorące do tego! fuj :) Spokojnie, to tylko moje odczucia smakowe, a raczej reakcja obronna organizmu :D
|
|
Mi babunia zawsze robi sok z cytryny z miodem i wrzątkiem.... póżniej na noc do łóżeczka się wygrzać i pomaga :)) a w smaku jest całkiem dobre
|
|
Proszę, przestań! Dopiero jestem po śniadaniu :) Psi smalec? Nie pytam jak go pozyskiwano... :/
|
|
Policja powinna sku********** pałami na dołku ździelić, następnie złożyć zawiadominie do prokuratury z łożyć za czynną napaść ochroniarzy, sąd powinien dać surowy wyrok do odsiadki, porządną karę finansową i do tego powinine dać dożywotni zakaz wejścia na stadion. Poprostu taki osobnik nie jest prawdziwym kibicem, zależy mu tylko na bijatyce z policją, ochroną a później dziwią się że zarząd wprowadza identyfikatory dla kibiców. Identyfikatory są ok, nie popieram takiego chamskiego zachowania tych antykibiców. Powracając do tych kar - powinny być one właśnie takie, przynajmniej na stadionie zaponaju spokój, z tego względu, że będą przychodzić prawdziwi kibice, robiący doping, a nie zwykli huligani. Niech swoją złość rozłożą na drzewie lub innym twardej rzeczy, a nie na innym człowieku.
|
|
Najlepsze życzenia urodzinowe dla naszej (od dziś 33 letniej) koleżanki z Forum - Ryskago 100 lat 100 lat :)
|
|
Pisalem juz w innym watku ze niektorym do miana kibica jeszcze wiele brakuje. Zreszta nie ma o czym rozmawiac ochrona i policja musi robic z takimi pseudokibicami od burd porzadek i to mnie najbardziej cieszy ze dzialaja skutecznie. Jak pojdzie jeden czy drugi posiedziec to potem moze pomysli jak powienien sie zachowywac mlody czlowiek skoro rodzice nie umieja dopilnowac.
|
|
też słyszałem o secie z pieprzem ale biorąc pod uwagę osłabienie zwiazane z chorobą niektórych seta mogłaby powalić :D
|
|
To też mówię, że nie jest zasadnicza. A zresztą kobiety to istoty lubiące kokietować: czasem mówią coś, aby ktoś inny mógł zaprzeczyć. Przykład: ale jestem stara, wszystko mnie boli, mam celulit, zmarchy jak kanion kolorado i ogromą nadwagę - a wszystko po to bys mógł zaprzeczyć. Chyba, że życie, lub zdrowie Ci nie miłe to możesz potwiedzić i często powtarzać. Powodzenia!!!
|
|
Ja stosuje takie środki na przeciembienie: 1. Po południo sok z 2 cytryn albo i 3 bez cukru nierozcieńczony. Njalepiej wypić a resztką przepłukać gardło. 2. Wieczorem czosnek z chlebem, bo bez zakąski to przepali język ;p 3. Ciepłe mleko+ masło naturale+ miód. 4. Do łóżka w kime ;p
|
|
Tak czytam te posty i jak pisze kibic łks(jak można go tak nazwać ) on się nawet nie spodziewa co ja mam wspólnego z purzeczko nie jestem ich pracownikiem żałość aż bierze że większośc wsród kibiców ŁKS- U to sami małolaci którym się udało potajemnie wejść na stadion i potem on forum się wypowiada jaki on był dobry jak on cicho się zachowywał na meczu tylko ci ochroniarze się jego czepneli bez powodu . Ludzie takich małolatów to dobrze jeszcze pałą bo za parę lat to z domu strach będzie wyjść
|
|
Kto tu sie wyrzywa? chyba o wielu sprawach nie wiedziałeś... jeśli oni by wypełniali tylko swoje obowiązki tak jak poprzednia ochrona, to wszystko było by w porządku. Na każdym meczu jak jest ochrona purzeczko to coś sie dzieje, bo nie pamiętam meczu na którym był spokojnie od początku do końca, zawsze ktoś musial dostać pałką lub coś innego. Poczynając od perfidnego macania przy wejściu, ciągania kibica po ziemi, pałowania, rzucenia w kibiców cegłą itd. Do tego dochodzi jeszcze kozaczenie przy wejściu, to też potrafi poważnie zdenerwować, taki delikfent w żółtej kamizelce myśli że w mundurze jest zupełnie bezkarny, czuje sie mocny w grupie, z pałką itd. (........)
|
|
Kolank0 a ja wyczytałem, że czosnek obniża ciśnienie ... http://www.vitasklep.pl/article_info.php/articles_id/172 Pozdrawiam
|
|
Bądźmy szczerzy. Nie zginęła, tylko uciekła :) Pewnie ją źle traktowałaś... Napewno miała swoje powody :D Zbych
|
|
bravo dla Dudka....wielki bramkarz....
|
|
Tak a'propos propozycji czegos do poczytania, to polecam "Z powrotem" Zbigniewa Batko. W podtytule "...czyli fatalne skutki niewlasciwych lektur". Jestem ciekawa wrazen... Choc pewnie nielatwo bedzie ja znalezc. Wlasnie czytam po raz trzeci. Pozdrowionka
|
|
A ja bym chciał żeby spadło bezrobocie w mieście. Jak będzie więcej ludzi, których będzie stać na pójście do kina co najmniej raz na tydzień, to i znajdą się pieniądze na budowę takiego kina.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |