Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Panie Prezesie, panie marszałku, wysoka izbo... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Panie Prezesie, panie marszałku, wysoka izbo... |
auuuuu bo jak huknę z mojej futurki i dziadka granda srebrny panelll to wam wszystkim sie rogi wyprostują Ty k**wa SQ4 HGW , ty krótkofalowcu!
|
|
świetny temat. Mi ostatnio( co taki śnieg padal że wycieraczki nie nadarzaly zbierac )na sikoraka wylecial jakis cwaniak w kapturze na lbie oczywiscie nie rozgladajac sie bo pewniak na pasach byl, slisko bylo strasznie i ledwo wychamowalam, dostal dobra z.j.e.b.e ale co z tego mysle ze skoro nie ma wcale wyobrazni to na nastepnym przejsciu tez sie komus wwali pod kola!!!
|
|
Dziękuje, za podpowiedz. Szukamy z narzeczonym cierpliwie, mam nadzieje, że znajdziemy jakiś zespół. Do "Flesza" nie dzwoniliśmy, więc może warto spróbować :) Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
PILNIE SZUKAM DZIEWCZYN DO PAKOWANIA UBRAN- BIELIZNY. PRACA LEKKA I LATWA JEST TO REALIZACJA ZAMOWIEN. 6F ZA GODZ, 6 DNI W TYGODNIU, PRACA OD ZARAZ. PROSZE O KONTAKT OSOB Z OKOLIC UB5 07547771731 jezyk angielski komunikatywny-dodatkowy atut
|
|
LITOŚCI !!!
|
|
milena z zawodu jest postrachem dentystow.ciekawe kogo jeszcze wezmie na celownik?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
marekmarek te wszystkie łomżyniaki dopiero odpiszą jak ze szkół powracają zakompleksione dzieci :)
|
|
nieee... haha on nie korzysta z internetu zbytnio bo nie ma czasu haha :D takze jakis mezczyzna ma ten sam problem jak ja.. :) a propo... dziekuje za pomoc ale sama juz wymyslilam co mu kupie;) :) mam nadzieje ze to bd trafne... :)
|
|
Witam Zatrudnie osoby do sprzatania domow w Londynie. Wiek najlepiej 18-28 ale nie jest to ograniczeniem. Doswiadcznie oraz znajomosc jezyka angielskiego nie jest tak wazna jak pracowitosc i uczciwosc. Stawka na poczatek to £6.5 na godzine. Istnieje mozliwosc szybkiej podwyzki w zaleznosci od zaangazowania. Zainteresowane osoby prosze o kontakt mailowy. Pozdrawiam Danusia 188.28.12.40 ogłoszenie z 1ondynek.net Kontakt: Firma: danutamilewskaOsoba kontaktowa: danuta milewskaEmail: danusia.milewska@gmail.com
|
|
CHCIAŁEM TO DOPISAĆ DOKŁADNIE TAK ALE NIE CHCĘ BYĆ USZCZYPLIWY;)
|
|
żyć bez niej nie możecie, jest sensem waszego istnienia na tym forum...
|
|
oj szczylu szczylu
|
|
NieQmasz powiedzialem ci juz jak chcesz zablysnac to zaraz za twa miejscowoscia so kolezanki po trasie nasmaruj sie margaryna i do roboty... Tylko zaluz cos na ryja bo nie zarobisz... A tak na koniec wal sie na ryj Albo dmuchnij.....
|
|
spedemon przyznaj cie dlaczego jestes taki roztrzesiony...Chlopulku malorolny to ty sklej dupe cioto.pozbylas sie juz kutaso....w ktorymi cie ostatnio naszpikowalem....Pozatym kmiocie nie wiesz z kim piszesz torbozerco.Jak ja latalem do zerowki do sp 6 to ciebie dopiero dwa zboczeni ksieza planowali.wreszcie zdecydowali sie na in-vitro i wyszedl niedojeb co dmucha w puzon napalonym panom po 60-tce. wachaj pale cwelu.....
|
|
a a a a a a a a a a a a a a a a a a a aa a a a a a a a a a aa a a a a a a a a s s s efw ef f f 4 f 4 f 4 f 4 f4 g g g r f we fwe f gfr gf rw fw rgf g 35 g r f e f wg rg rw g wr g r greg er g r g tege r g r gfr f t g r g r g er greg reg e g5 gt g r g rg r g r gr g r g r gr g r g r gtr h 6 hj 56 j j h g tr ht ht h t h t htr ht ht hy j ht h t h tr ht ht hrt r hry j h tr g g gg g g gg g g g g g g g g g g g g g g g g g r g r rr r r r r r r rr r r r r r r rgrg r g th rythyh t hy h ytj y jyt j ut j utj k gh tr h gt gt g vt g t hy h y h yh y h y h y hy y hy h y h yh hy y h y h y hy h y h y h yh y h hy hy hy hy h yh yyh yh y hyh yhyh yh yh yh yh hy yh yh yh yhyh yh yh hy yh yh yhyh yh yh y hyh yh yhyh yh yh yh yh yh yh yhyh yh yh yh yh yh yh yh yh yh yh yh yh yh yh yhyh yh yh h yh yh yhy h yhy hyh yhyh yhyh yh yh hy h h h h h h h h t r fd d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d d e f rg r gt hgt h th t h yth y hy y hy h y hy h y hy h y hy hy y j u kjiu k ji k i k u u k uk u k i ki k i ki k i ki k i k jh yt h t hy h y j u kj u ju j
|
|
Piękna siekiera, a jakże! Test przeprowadziliśmy na parkingu,przyjechało kilku zamiejscowych i rozpoczęliśmy roboty blacharskie. Sprzedawca zrobił z Nyski kabrioleta,ja natomiast kilkoma sprawnymi cięciami zamieniłem Żuka w deskorolkę....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |