Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skowyt sitwy i salonów. |
byle nie w Łomży.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skowyt sitwy i salonów. |
Autor: tonieja (---.139.184.11.introlan.pl) Data: 08-12-10 07:59 cholera nie mam jak przewiezc ale u mnie pol garazu!!!!!!!!!!!! chyba zmobilizuje syna aby wzial chociaz 1/3 Ja mogę przewieźć! Chętnie się tym zaopiekuję, ponieważ sam kolekcjonuję winyle. Podaj namiary.
|
|
Wszystko prawda ale tu nie chodzi o pochodzenie tylko o brak kultury osobistej i znajomości przepisów. No nie żartujcie że mieszkanie w Łomży to awans społeczny:) Z osobistych doświadczeń życia codziennego widzę że jak ktoś zajmuje dwa miejsca na parkinu, nie umie się zachować na rondzie, jedzie dwupasmówką prawym pasem gdy lewy jest wolny ( swoją drogą łomżyniacy też zapominają że w Polsce mamy ruch lewostronny), zawraca w niedozwolonym miejscu czy robi hałas na ulicy przez głośne słuchanie muzy - już nie wspomnę o odlepiających a'la ksenonach czy innych badziewiastych światełkach bez homologacji na samochodach to 80 % tych samochodów ma rejestracje BLM ale może to tylko ja na takich trafiam. Pozdrawiam
|
|
marekmarek: masz w znacznej mierze rację odnośnie pochodzenia. Ja pochodzę z Łomży, Tata także, dziadek, który urodził się w 1890 także z Łomży, pradziadek również. Jeżdżę na blachach BL, co nie przeszkadza traktować z należytą życzliwością kierowców z innych regionów. Myślę, że ludzie nie dzielą się wg kryteriów zamieszkania, tylko na idiotów i normalnych. Bądźmy dla siebie bardziej przyjaźni. Już bardziej pasuje mi podział: my kierowcy i oni - piesi. Co nie oznacza, że powinniśmy się czuć panami na ciągach komunikacyjnych. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=w5wdF0WdoNk&feature=player_embedded
|
|
http://konkurs.happytv.pl./zdjecia/najwyzej-oceniane/1?text=Miko%C5%82aj+Kami%C5%84ski
|
|
Z tego co obserwuję to niejaki DS zabiera głos we wszystkich tematach na tym forum :)) I tak nasuwa mi się myśl - Złosliwość ludzka, nie zna granic Panie DS !
|
|
stefan czesio I bardzo dobrze, że DLA CIEBIE ukradli. Oby takich więcej. Gdyby TOBIE ukradli, to bym Cię pożałował. Spadaj do Śledziowa, albo się naucz mówić po polsku.
|
|
pewnie kupiłeś sprzęt w markecie albo expercie zasilacz 500w pewnie chińszczyzna która w rzeczywistości ma może 200w. Co do problemu przeskanuj grafikę jakimś benchmarkiej i zobacz czy rzeczywiśćie zachowuje się tak jak powinna się zachowywać wydajnościowo
|
|
Witam, Poszukuje wolnego zespołu lub dj-a na wesele na 4 czerwca 2011, bądź może ktoś ma jakieś propzycje, gdzie szukać ?? Na forum niewiele tego znalazłam...Będę wdzięczna za pomoc :)
|
|
Ma moc trzeba przyznać :D
|
|
TAKŻE SAMI WIDZICIE, NIE CHCIAŁEM TEMATEM NIKOGO OBRAZIĆ, TYLKO POKAZAĆ ZE TE CO NAJWIECEJ KRZYCZA I WYZYWAJA NIE SA LEPSI A WRECZ PRZECIWNIE SAMI DOPIERO CO POMIESZKALI W JAKIMS ZASRANYM BLOKU I Z TEGO POWODU BEDZIE LUDZI DZIELIŁ I ROZROZNIAŁ NA DOBRYCH I WIESNIAKÓW, NIE TEDY DROGA PANIE SZYMONEK. WIEKSZOSC RACJONALNIE MYSLACYCH LUDZI PRZYZNA MI RACJE. DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE I POPARCIE, POZDRAWIAM I DOBRA RADA SZANUJCIE SIE NAWZAJEM I TE Z WIOSKI I TE Z MIASTA
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wembley We are looking for an administrator to work in our recruitment agency. The right Candidate will need to be fluent in english (reading and writing) have good PC skills and good telephone manner. Experience in admin/recruitment is desirable although training will be given. Driving license is an asset. Duties will include interviewing Candidates for industrial role, answering telephones, assisting colleagues with placing Candidates on to vacancies, filing and uploading data onto our system. Job is paid £7 per hour for 3 months aiming for a permanent contract. To apply please phone Joanna Balazy on 07988703125
|
|
a zobacz ten zespól Aster co o nim sadzisz
|
|
mam ten sam problem z moim fiatem w poniedziałek jade to naprawić ,od jakiegoś czasu prowadzam samochod do dobrego mechaniaka jak narazie jestem z niego zadowolona
|
|
spedemon i janka cala Lomza wali was w oko...perskie...smierdziele. Na CB smarowac Janka a ciebie ktos kiedys namierzy i te twe osrane portki wreszcie puszcza a szambo poprzez twoj ryj wyleje sie az na ulice smieciu. Za kogo ty sie masz degeneracie zjebie, internetowy hu....ju.Masz inne zajecie poza klawiatura.Umyj pachy albo niech ci ten nastepny kond...n spedemon wylize. A obie wachajcie moja pale i przedziala.... spedemon ja nie jestem z tych co uciekaja po twoich zjeban...ch tekstach.Nawet niepytany flecie wpierdala....z sie z gadka do normalnych ludzi.Masz teraz wiache zasrancu... I hu...j wam na grób cioty....
|
|
|
burczymucha szczylu ty sam kręcisz rogale w piekarni Jakbyś mieszkał na prusa 8 to by na kopach już dawno stąd wynieśli bo jak chcesz to ja Ci k**wa dziś dam auuu na flaszke dla jakichś tu trzech , dwóch , trzech tych tych tych obcokrajowców co chodzą po naszej ulicy rozumiesz , co szukają wrażeń ,i Ci wejdą k**wa a ja tylko zapukam a oni wejdą i Ci roz***olą pół chałupy i jeszcze i ty sadzisz ?
|
|
BLM-y to buraki ![]()
|
|
Treść jest ukryta
|
|
szymonek BLM polski he he dobre
|
|
CO SZYMONKU CWOKU ZE SZKOLY WROCIŁES?
|
|
żal ......
|
|
idioci.
|
|
i zdejmuja majtki przez glowe Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
oneway dobrze to ująłeś ;) mistrz123, szymonek jesteście zwykłymi szmatami które biorę do reki i przecieram swoje tablice z dumnym napisem BLM
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QFPetk8tMUA Cała natura BLM-ów „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
A co może cie mi powiedzieć o zespole bosman??
|
|
Do "szymonek" Człowieku ogarnij się. Trzeba było załatwić sprawę tak jak trzeba, a nie wylewasz teraz swoje śmieszne żale na forum i obrażasz innych ludzi. Chamski BLM uciekł ci ze świateł, no jak on mógł? Przecież byś mu pokazał gdzie jego miejsce... ty się ciesz że nie doszło do takiej konfrontacji, wtedy to dopiero mógłbyś mieć poważny powód do płaczu. Uważasz się za lepszego to nie publikuj wpisów na tak niskim poziomie, nie dowartościujesz się w ten sposób na pewno, bo ocenianie ludzi na podstawie tablic rejestracyjnych jest co najmniej śmieszne, pomyśl zanim coś napiszesz, to naprawdę nie boli. Żal mi ciebie, bo wydaje mi się, że nie jesteś wcale świadomy swojej głupoty, a to już poważny problem, ale na szczęście wyłącznie twój. Widzę, że masz mocną grupę wsparcia na tym nieszczęsnym forum, które wygląda jak wygląda, bo najgłośniej krzyczą tu "wspaniali" mieszkańcy Łomży, którzy niestety nic mądrego do powiedzenia nie mają. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
oneway - to było dobre heheh "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Do MasaViV. Jeżeli chcesz żeby wyniki wyszły dobrze, to proponowałabym nic nie zmieniać w diecie wtedy wyniki będą najbardziej wiarygodne. A chyba na tym powinno Ci zależeć a nie na złudnym oszukiwaniu się. Proponuję tylko nie jeść po godz. 18
|
|
mi mi mi
|
|
من قبل كنت لا تستطيع قراءة عادة في المنتدى. متذمر بعض المطبوعات غبي لهم وفقا للموضوع ، وهي عبارة عن PrusA 8 الثامن. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Moniqe, rozumiem , że ogolnie nie są źli ?? skoro chciałaś ich u siebie na weselu:) Mam sie jutro z Nimi spotkać bo 4 czerwiec maja wolny :D ale znalazlam tylko jeden kawalek piosenki jak spiewaja i nie wiem co potrafa wiecej ;) No ale pewnie jutro sie okaże:) Dziękuje Wszystkim, za pomoc :)
|
|
Witam. proszę o kontakt na 794395334 lub gularz11@gmail.com Krzysztof Gulanowski
|
|
cezar1 to niedojda, która dowartościowuje się na forum poprawiając błędy ortograficzne użytkownikom.
|
|
Milena_ JESTEŚ SKOŃCZONA NA TYM FORUM I WIĘKSZOŚĆ NIE CHCE Z TOBĄ MIEĆ NIC WSPÓLNEGO - DENTYSTKA DZIŚ A JUTRO KTO !!! "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Może ma ktoś jakiś pomysł na coś oryginalnego?
|
|
cioty
|
|
milena!!!ty wiesz o chodzi.....
|
|
dzięki ,,,,,dzięki doba podpowiedz,,,,, TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
plastyk = fotografik = architekt = kaligraf = rzeźbiarz = scenograf = grafik "kochanie, potrzebujemy karpia na święta, weź jakąś rybę" ryba = łosoś, sandacz, pstrąg, rekin, śledź, karp, halibut :)
|
|
Na Milano jezdzą tylko buraki i miejska gangsterka co w głowie sperma tylko buzuje a dziewczynom cycki jeszcze nie urosły ale chcą być wielkie panie. Najlepsza zabawa to na działce w gronie normalnych osób a nie banda szympansów i orangutanów .
|
|
Pck też dobre cwaniaki tylko mają większe zaufanie bo polska to klechistan a pck to ich biznesik
|
|
kolego mówię prawdę mam takie auto jest nim audi tt jeśli nie wierzysz sprawdź! pozdrawiam
|
|
w dokładna waga mojego quattro to 1355 kg. sprawdziłem w dowodzie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |