Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamski ciemnogród |
na allegro poszukaj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamski ciemnogród |
ale silnik krokowy zostal juz wymieniony na drugi dobry w 100%
|
|
A co ubezpieczenia nie masz że szukasz nie drogo?
|
|
ja mam zerówki kujonki do sprzedania. looknij sobie: http://www.eastfashion.pl/index.php?option=com_djclassifieds&view=showitem&cid=4&id=381&Itemid=166
|
|
Zapraszam Wszystkich chętnych do zagłosowania na mini Łomżyniaka:) http://konkurs.happytv.pl./zdjecie/103/mikolaj
|
|
Szklane ? Do łazienki czy sypialni ? To mało praktyczny wybór, nie ukryjesz bałaganu przed gośćmi, na szkle widać każdy odciska palców, przyjdą dzieciaki lub ktoś po urodzinach nie zauważy szkła przed sobą i będziesz szukać paździerzowych jako tanie tymczasowe rozwiązanie.
|
|
Witam! Mam prośbę do ludzi spieszących się rano do pracy, zwłaszcza w uliczkach osiedlowych. Nie wbiegajcie nagle na ulicę przed jadący w oddali (ok. 30 metrów) samochód, bo może to się dla Was nieciekawie skończyć. Warunki są fatalne, zwłaszcza po ostatnich opadach deszczu i ociepleniu na drodze jest szklanka. Dodatkowo wyjeżdzając w ulic osiedlowych w bieżnik kół dostaje się śnieg, co powoduje, że opony nawet nowe zimówki same w sobie stają się śliskie, więc droga hamowania wydłuża się, a abs nie skróci tej drogi niestety. Mimo najszczerszych chęci uniknięcia zderzenia, samochód poddaje się prawom fizyki. Nie zapominajcie o tym drodzy piesi. Pozdrawiam szczególnie panie w butach na obcasach.
|
|
kukulka a u Ciebie jak parkingi, odśnieżone czy administracja osiedla czeka aż problem sam się rozwiąże wraz z wiosennymi roztopami ?
|
|
mieszkam na ulicy osiedlowej ,ktora nie ma!!!!!!! chodnika dla pieszego!!!!!!!!!latac nie umiem!!!!!!!!!!ruch dwustronny to co kuzva mam zrobic jak widze samochod?? i nie ma gdzie sie schowac przed samochodem!!!!!!!!!!!!
|
|
Widzę że u was ta sama wojna jak u nas pomiędzy WO -WOS więc przyłączam się do dyskusji. U mnie to samo jest WOS parkuje na dwóch miejscach nie włączają kierunków jak zjeżdżają z ronda, wielkie państwo ze wsi heheheh nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
e Kuu.rwo ****** ja nie muszę pracować bo żyje z takich SZ..MAT jak Ty PA..ŁO ****** jak chcesz to cię zatrudnię Konfidencie Je..bany P.SIE będziesz mi nosiła zakupy R.URO i odśnieżał CZEPLINIE PIE..RDOLONY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |