Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ława PiSu jest tak mierna, że powołują już potencjalnych kryminalistów |
pewnie straszny z Ciebie siłacz skoro wolisz siedzieć i czytać głupoty które tu wypisują niż sam się przejść i zobaczyć.. ja polecam siłownię relax na dmowskiego.. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ława PiSu jest tak mierna, że powołują już potencjalnych kryminalistów |
Panowie i panie mam kompa:karta MSI K 9NGPGM 2-V2957309),procesor-AMD Athlon II 4640,karta graf.Radeon HD 5670,ram 3,Cacches 64kBytyes-gry:STALKER,FRONTLINES Fuel of War,Area51 nie wspomne o Call of Duty Black Ops bo to gra przez Steam i inne zawieszają się i "ammba"portadżcie coś czy dodrze skonfigurowane parametry.Szukałem w "necie"i nic.
|
|
Re: czy ława PiSu jest tak mierna, że powołują już potencjalnych kryminalistów |
hehe za 300zł można pomalować element w rowerze
|
|
ktoś może zna numer do firmy to zaraz zrobimy porzadek z panio kingo na zawsze ,,,,,,niech i jo podpierdolimy i pójdzie na bruk,,,,,,,,,,,,,,,,,, Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
sprawdź pamięci memtestem i temperaturę procesora w grach się czasem przegrzewa.
|
|
typowe polskie czyli tzw. jebać bliźniego swego aż koszula spadnie z niego......krzysiek38 ty jesteś zwykłym pospolitym podpierdalaczem co czyni cię jebanym skurwysynem Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
jakaś ta płyta dziwna, jest pod AM3 ?
|
|
ja mam gitare do sprzedania. akustyczna z wyjsciem na piec. malo uzywana czarna pokrowiec gratis. cena 150 zl
|
|
temp.Ok 37-40 a co to co jest wcześnij bo to już za trudne dla mnie.
|
|
Proszę , pomóżcie mi ! Gdzie można kupić okulary Kujonki ? Bardzo proszę o odpowiedz.(;
|
|
a ile wział ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |