Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1 sierpnia - PW jestem dumny z Prezydenta i Premiera |
ma być 25-06 w Rampie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1 sierpnia - PW jestem dumny z Prezydenta i Premiera |
Treść jest ukryta
|
|
maciek: idź na policję. Co do Pana Prostka, to Ty zasugerowałeś, że ja oszukałem Uniserwis, niesprawdziwszy tej informacji - to jest pomówienie. Powtarzam Ci po raz kolejny, że posiadam wszelkie dokumenty dotyczące mojej reklamacji i z wielką chęcią bym Ci je przedstawił, chociaż pewnie i tak powiedziałbyś, że są podrobione. Nie twierdzę, że Uniserwis pieprzy wszystko, co dostanie do zrobienia, ale mój przypadek i kilku moich kolegów (reklamujących tam zepsuty sprzęt) świadczy wyraźnie, że nie w taki sposób powinno się załatwiać klientów. 3 miesiące to chyba "trochę" za długo jak na załatwienie prostej reklamacji monitora, tymbardziej że kiedy już oddawałem go do Uniserwisu, obiecano mi nowy monitor w ciągu maksymalnie 14 dni. Nie dość, że reklamacja trwała 3 miesiące, to jeszcze otrzymałem spowrotem stary monitor. Dlaczego? Dlatego, że reklamacji na wypalone piksele i subpiksele można dokonywać przez miesiąc po zakupie monitora. Zmieściłbym się w tym terminie, jednak dokumenty z Uniserwisu wyszły do Warszawy dopiero na koniec stycznia! W rozmowie telefonicznej z serwisantem LG z Warszawy, który odrzucił moją reklamację, usłyszałem dosłownie "Kupił Pan monitor w listopadzie, a zareklamował dopiero po połowie stycznia, czyli nie możemy jej uznać, bo od zakupu jest miesiąc na to". Ludzie! Przecież monitor oddałem do Uniserwisu na początku grudnia! Nie mogę odpowiadać za to, że Uniserwis przesłał je do Warszawy w końcówce stycznia. Nadmienię, że ustawowy termin załatwiania reklamacji to maksymalnie 14 dni. Mam więc chyba pełne prawo obwiniać Uniserwis za zaistniałą sytuację. Jeśli poczułeś się urażony którymś z moich postów, to Cię za to przepraszam. Po prostu do dziś dnia, kiedy słyszę nazwę "Uniserwisu", rośnie mi ciśnienie w żyłach. Cieszę się, że Twój telewizor wyszedł stamtąd sprawny, jednak moje zdanie o ich pracy nie zmieni się chyba nigdy.
|
|
Hmmm śliczna ta okładka...heh a szczególnie nutki...zajebiste napewno...tylko wiesz MrS startowali do eurowizji jednak niestety nie zaśpiewali...niesądzisz?heh...Polska została zwyczajnie skompromitowana...
|
|
A można grać na nerwach? Podobno jestem w tym bardzo dobry...
|
|
Bravo Łks!! ładnie zamkąłe mecz, niestety w 8. Jeden zawodnik dostał drugą czerwoną kartke pod rząd!!!! Qrde... Wkrótce zobaczymy jak wyglada tabela....
|
|
Brawo. ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Sory, nie w 8 tylko 9 graczy pozostało na murawie.... Mały błąd. Warto było iść na ten mecz!!!
|
|
Zgadzam sie z Izaaa, chcesz o kims zapomniec??tego sie raczej nie da dokonac...mi sie przynajmniej nie udalo ale nie mysle o tej drugiej osobie i dobrze mi z tym.:)...dobrze jest spotykac sie z przyjaciolmi,znajomymi tak abys jak najmniej czasu spedzala sama.....Kazdy zwiazek uczy,kolejne doswiadczenie zyciowe...fakt ze chyba nie sprecyzowalas czy sie z kims tym spotykalas czy nie,byc moze nie doczytalem..:) Jak ktos wyzej pisal,czas wyleczy rany z tym ze ten czas nie zawsze szybko uplywa. Zycze Ci powodzenia,oby ten czas minal bardzo szybko!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
Virutii Militari :) DiDi
|
|
Zdecydowanie zgadzam sie z k.kibicem, policja udowodniła że mało ma w głowie. Zwineli bodajże 3 czy 4 osoby na moich oczach za nic, jeden chłopak spytał sie policjanta: "po co wy psujecie to" a policjant na to: "ty też chodź, na ciebie też znajdziemy artykuł, hmm na przyklad za utrudnianie czynnosci policji". atmosfera na stadionie była SUPER, jeszcze chyba nie było takiego meczu, cały stadion dopingował swój klub.
|
|
MrS, nie wiem jak dla Ciebie, dla mnie temat i dyskusja się skończyła. Pozdrowienia. Szanuj godność innego Człowieka. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Ja też uważam, że nie ma powodu do dalszych kłótni i dyskusji. Każdy ma swoje zdanie, i niech tak pozostanie.
|
|
Nie mam do Ciebie podlotu w tej dziedzinie, więc pozostawię ją Twojej osobie.
|
|
Gram w olkiestrze łomżyńskiej ale jestem ze wsi. CZy moge u ciebie zagrac????łaskawy panie, też ze wsi.
|
|
brzeczyszczykiewicz, z twojej wypowiedzi wynika ze cie wcale tam nie było!! nie ściemniaj tutaj że któryś z kibiców zachowywał sie agresywnie!!! po prostu jesteś kimś związanym z policyjnym ścierwem i na ręke ci jest taka wypowiedź ZA wami JEST PRAWO, ZA NAMI PRAWDA!!! dabz
|
|
Bylem na meczu, siedzialem z kumplami blisko murawy i mam jak najlepsze zdanie o tym co pokazali nasi chlopcy z LKSu! Jestem kibicem od kilkunastu ladnych lat, i chodzilem na mecze kiedy nasi przegrywali, co niestety niektorym "kibicom" sie nie zdarzalo. Wiem jak zachowuja sie porzadni szalikowcy bo na stadionie bylo ich wiecej niz ta trzydziestka ktora maszerowala tak jak maszerowala. Inni, wrocili spokojnie do domu. Ja sam wiozlem w samochodzie czterech znajomych z szalikami tez cieszylismy sie ze zwyciestwa naszych graczy a wieczorkiem poszlismy na porzadne piwko. Ale to zupelnie inne zachowanie sie, ja tak uwazam. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
To co dziś usłyszałem , bo nie oglądałem tej walki , to nie wierzyłem , myślałem że to jakieś "jaja" , co wy na ten temamt myślicie n/c
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |