Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PAN w 6 pkt. krytykuje łamanie Konstytucji przez pis |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PAN w 6 pkt. krytykuje łamanie Konstytucji przez pis |
Jaki szybki odzew zbulwersowanych łomżyniaków :D :D Ojj koledzy zróbcie z sobą jakiś porządek,po co ktoś ma się z was śmiać. mistrz123 ja bym cię objechał 10 razy swoją taczką z dętką łataną co roku, jakoś wielce się tym nie szczycę a w temacie nie mówiłem akurat o tobie,no ale wyszło szydło z worka. br1 żeby twoja matka nie podstawiała ci papu pod nos to dzień w dzień chodziłbyś nienajedzony,mama odeszła z pustym talerzem,poszedłeś do pokoju odpaliłeś kompa z przed 15 lat z windows98 i mi się tu wymądrzasz. jasiu pustak to z ciebie dobry,trzeba uważać bo się rozkruszy.
|
|
do puki nie postawią galerii kupujmy na allegro, albo w innych miastach i niech się komuchy sami dorabiają... u nas tylko ceny zawyżone, co oni myślą że to warszawka ? niech się walą na cyce
|
|
sadzisz ze kazdy BLM bieze doplate z uni zenada widac ze kazdy z was ma mleko pod nosem kazdy jeden taryfiasz placi skladke w krusie ciekawe dlaczego zreszta oczym z wami BL-okersami dyskutowac dostali lejce i uwazaja sie za super kierowcow zal mi was szczeniaki
|
|
widzę że leszcze chcą nas ignorować bardzo się zdenerwowali tylko jak jadą po nas to jest OKI DiDi
|
|
pewnie ze smigam a lyso to ci jes
|
|
onnn Gdyby nie 1000 zł u prywaciarza to BL-E dalej by jezdziły ticami, lanosami, astrami albo co najwyżej spróchniałymi hondami civic. Zamiast inwestować odłożone 150zł na rok w kołchozy zwane blokami to oryginalne skarpetki sobie kupują i cieszą 4 litery. Nie jestem przeciwko nikomu z miasta, bo sam w Łomży mieszkałem. Tylko zobaczcie jak to jest w "drugą stronę ". Teksty np. onnn i innych mu podobnych są głupie, denne i przepełnione zazdrością, trudno uwieżyć, że w tak kulturalnym mieście uchowało się takie prostactwo.
|
|
|
to jest pospieszny nie pisze nic ze idzie 1.01. wgl watpie ze beda jakies autobusy jechaly:P
|
|
brawo jesteś geniuszem twoje IQ jest ponadprzeciętne biorąc pod uwagę BL
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
a teraz najlepsze: ECHO Investment ma już tego wszystkiego jak widać dość i podobno nie zamierza sfinamsować w tym roku lodowiska, a jak ostatnio 300pln na łyżwy wydałem. Dziękuję po raz kolejny ustępującym władzom za wszystko co związane z rozwojem tego miasta.
|
|
^
|
|
http://nk.pl/profile/5332539 ??? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
i kopa w oko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |