Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czyj to właściwie KOD?- Moim zdaniem sitwy. Jakiej?- Tej co do tej pory rządziła!! |
reklama hehehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czyj to właściwie KOD?- Moim zdaniem sitwy. Jakiej?- Tej co do tej pory rządziła!! |
Wydaje ci się, że ostrzegłaś, więc zamilknij wreszcie, kurwicho moralne!
|
|
Re: Czyj to właściwie KOD?- Moim zdaniem sitwy. Jakiej?- Tej co do tej pory rządziła!! |
Zadajmy sobie pytanie : Po co w Łomży kolej ? Jeśli w perspektywie planowana jest budowa Via Baltici. Czy w Polsce kolej szybko jezdzi ? Bedzie Via Baltica to autobusem szybciej bedzie dojechac mozna niz ta waszą koleją, której koszt utrzymywania byłby bardzo duży i wogóle nieopłacalny, samorząd musiałby wciąż dokładać do interesu. Czy do Warszawy czy Białegostoku potrzebujemy dojezdzac koleją ?? O wiele szybciej bedzie dojechac autobusem czy samochdem jadac w przyszłości Via Balticą. Według mnie byłaby to wogóle nieoplacalna i niepotrzebna inwestycja w perspektywie Via Baltici. Zaraz zadacie pytanie : czy ta via baltica bedzie i kiedy bedzie. Pieniadze i plany juz dawno sa opracowane wobec viabaltici a co do kolei to nikt nawet nie podjal zadnych dzialan (zadna sprawa sie nie toczy w ministerstwie) wiec o wiele szybciej powstanie ta trasa niz kolej. W Polsce wciaz sie doklada do kolei, polaczenia sa likwidowane bo nie jest oplacalne. Gdyby to byla szybka kolej tak jak na zachodzie to tak warto tworzyc takie inewstycje ale w naszym kraju jest to niemożliwe. Nie ma tyle funduszy na takie inwestycje jak szybka kolej. Wiec kolej w Łomży jest wogóle niepotrzebna. Zastanówcie sie i przeanalizujcie wszystko od A do Z. Szczególnei pod wzgledem oplacalnosci i planow co do trasy Via Baltica. a dopiero później krzyczcie ze kolej jest potrzebna lub nie. i nie ma co porownywac ze inne miasta maja a Łomża nie ma bo akurat nasze miasto ma takie położenie ze w przyszłości kolej bylaby zbedna. a im wiecej funduszy z miasta na kolej tym mniej funduszy na inne inwestycje itd.
|
|
czytałam odpowiedzi i myślałam że zaraz będzie pomysł na dmuchaną lalę z torbą pełną dobrego alkoholu i z dopiskiem na plecach ,,To na samotne wieczory kiedy nie będzie mnie obok ciebie" :) to fakt umiesz dziewczyno liczyć to licz na siebie bo naprawdę tu są niezli doradcy :) też mam ten sam problem mój facet zapracowany jego odpowiedź na moje pytanie ,,Co chcesz dostać? " brzmi ,,nie wiem" albo ,,Sama coś wymyśl" ale w tym roku dam mu nasz portret namalowany przez koleżankę. Ładnie maluję to mi zrobi taki nie drogo. Ps. nie kupuj łańcuszków bransoletek jak nie lubi w tym chodzić bo będą leżeć w domu. Wiem już coś o tym :)
|
|
gosia_sul29: dokładnie to sami napisałem w tym temacie Pociągi a Łomża kiedyś. Ja nie jestem za tym, żeby kolei nie było. Ale nie jestem za tym, że kolej to była taka "sztuka dla sztuki". nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
facet jak facet patrzy na wygląd. Pierwszy raz widzi laskę i zwraca uwagę na twarz potem na tyłek a jak ma czym oddychać to już rarytas he pracuję z 30 chłopami i trochę się zauważyło :) Jak dziewka fajna zgrabna to trzeba ją poznać i tu jest z tym różnie. Zazwyczaj te ładne jak z obrazka są puste (zdarzają się wyjątki). Jak chłopakowi zależy tylko na bzykaniu to na taką poleci a jak chłopak ma łeb na karku to odzrzuci i poluje na inną :) Każdy facet jak i dziewczyna lubi popatrzeć na coś co jest ładne ale przez patrzenie nikt nikomu krzywdy nie zrobił i to nie jest karalne. Ludzie są różni i jeden nie kryje się z tym na co zwraca uwagę a drugi to ukrywa.
|
|
Jak grzebie w samochodzie i lubi je tak bardzo to kup mu zestaw kluczy i narzędzi z seri ''zrób to sam'' na pewno się ucieszy :) a żeby nie siedział cały czas w samochodzie kup sobie jakiś fikuśny strój i wiesz :D i problem z głowy :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A komu potrzebna kolej ? Miastu potrzebne są tereny kolejowe (choćby pod budowę dróg - druga nitka Al. Legionów aż się prosi) a nie spółka PKP.
|
|
Ja bym swojemu kupiła jakieś perfumy, najlepiej takie, które mi samej bardzo się podobają - żeby potem czerpać jeszcze większą przyjemność ze wspólnych chwil;). A jeśli już takie ma, albo myślisz, że nie będzie z tego prezentu całkiem zadowolony to kup mu jakiś drobny sprzęt do ćwiczeń (wyposażenia siłowni). Myślę, że jak mu sprezentujesz np. ściskacze do rąk z obciążeniem, albo jeśli masz więcej pieniędzy - stepper, np. z hellhound.pl (gdzie jest tego dużo), to będzie nie tylko on zadowolony, ale także Ty będziesz mogła skorzystać;).
|
|
Czy w Łomży jest dom dziecka?bo mam torbe ubran dla dzieci do oddania
|
|
tosiek86 podalem linka na myspace mam znajomych nie tylko z polski moze cos tam zawsze sie uda!
|
|
tak, zostal przeniesiony na ul. Rybaki. Dom Dziecka dokladnie znajduje sie naprzeciwko hospicjum... pozdrawiam
|
|
anty idz ty po rozum do glowy!!!!!!!!!
|
|
Potrzebuje opinii o salonie fryzjerskim znajdującym sie na dworcu. Czy warto tam sie wybrać?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |