Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i powoli znajduja się, jak to mówi pis, skradzione rzeczy z pałacu prezydenckiego |
tak i nie . nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No i powoli znajduja się, jak to mówi pis, skradzione rzeczy z pałacu prezydenckiego |
Kolej to rozwój! Jeżeli ktoś tego nie rozumie to wydaje mi się, że właśnie nie widział kolei. Ja rozumiem, że w Łomży kończą się tory i to jest jakaś przeszkoda. A le nic nie stoi na przeszkodzie, aby 2 razy (tam i z powrotem) dziennie jeździł szynobus do Warszawy, Białegostoku, czy Ostrołęki. Jestem pewny, że byliby chętni. Może nowej władzy przyjdzie do głowy żeby ten temat ruszy. Chociaż właśnie jest to zawsze związane z własnym interesem.
|
|
Re: No i powoli znajduja się, jak to mówi pis, skradzione rzeczy z pałacu prezydenckiego |
tam drogo jest nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Łomży jest tak samo potrzebna kolej, jak "Grodzisko" za Narwią, lotnisko do przyjmowania Boeningów 747, stadion na 50 tys kibiców, Bulwary budowane i finansowane przez Miasto (bo finansowane przez prywatnych inwestorów- owszem), "tereny inwestycyjne" dla kilku cwaniaków w okolicy Żabiej i inne, Orliki (najdroższe boiska świata), wszystkie niedochodowe inwestycje, na które Miasto musi już teraz wydawać ok 6 mln zł rocznie, jeszcze większy Jezus niż ten w Świebodzicach ITP. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Zamienie Nokie E65 normalne slady uzytkowania na jakies inny telefon.
|
|
Tak jest na ul.Polnej kolo szkoly 5tki.Lomzyca.....
|
|
I ty myślisz, że dzieci z domu dziecka będą chodziły w twoich starych ubraniach? To już nie XIX wiek, że w domu dziecka mieszkają biedne sierotki. To rozwydrzone bachury. Jakbyś zaniosła im oryginalne dresy adidaska, Levisy itp to może by się zainteresowały.
|
|
a ja dzis na SLOWACKIEGO nie widzialam i nie slyszalam NOTABENE GOSPODARZA:)))))))))))) ALE KUZVA NOGI MOZNA POLAMAC!!!!!!!!!!!! DS MA RACJE!!!!!!!!!!!!!! CZYJE SA PARKINGI???!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |