Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grupa ortodoksyjnych Żydów okupuje obóz na Majdanku !! |
Ja się uśmiałem troche przynajmniej, tylko mina mi zrzadła gdy pomyślałem, że ten pajac reprezyntuje Polske.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grupa ortodoksyjnych Żydów okupuje obóz na Majdanku !! |
byc gdzies musi bo mam do TPSA w Lomzy na rozmowe przyjechac.. na ksiecia jana... podobno lecz nie bardzo wiem gdzie to jest.. generalnie, ladne sie mieszkancy lomzy o swoim miescie wypowiadaja;]
|
|
Na Ks. Janusza są jeszcze jakieś niedobitki i Telecentrum , które mają też zlikwidować.
|
|
"(przestrojenie, ustawienie). Działa bez zarzutu." No to rzeczywiście się nad tym napracował ;-)
|
|
W budynku poczty? Tam coś jest, bo i tam się rachunki płaci. Taki duży, kwadratowy, brzydki - ciężko nie zauważyć.
|
|
Panie MrS, bardzo Pana przepraszam za to, że poczuł Pan się dotknięty moimi wypowiedziami na łamach forum. Wyrazy szacunku. Momento mori
|
|
W jednym z postów wyraziłem podziękowanie Panu Prostkowi za szybko i profesjonalną naprawę telewizora, za co zastałem zmieszany z błotem przez Pana MrS-a z powodu, że kiedyś stanąłem w obronie Pana Prostka. Odpowiedziałem Panu MrS-owi na ten post, którym poczuł się urażony i zażądał przeprosin na łamach forum 4 łomża, dokonałem tego i jeszcze raz przepraszam za obrażenie jego godności osobistej i uczuć. Proszę też Pana MrS-a, abu uszanował na przyszły raz godność moją i innych forumowiczów, i zachował trochę grzeczności i kultury w stosunku do innych osób przy pisaniu postów. Czy Pan MrS może wysyłać pogróżki pod moim adresem bezkarnie? Pozdrowienia ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jak to powiadaja zasnac nie moga ci ktorych gryzie sumienie. Polecam film MECHANIK daje do myslenia
|
|
...żeby nas w swiecie szanowali |
|
Kamer z Tele5 ja nie widziałem , chyba , że były to mikrokamery. Najważniejsze , że ŁKS wygrał , a tych pseudosędziów ....
|
|
NO jak ine były kamery
|
|
|
chciałbym powiedzieć że to co dziś wyprawiała policja po meczu to jest skandal, zwijanie chłopaków za powiedzenie jednego słowa,ale widać ze psy nie robią nic przez cały tydzień i jak jest mecz to muszą sobie poprawić statystyki, lepiej by sie zajeli łapaniem złodzieji bo im to nie idzie najlepiej, no ale łatwiej jest złapac kibiców idących z meczu niż szukać złodzieji, jak ktos kto nie był świadkeim dzisiejszych wydarzeń a będzie chciał bronic policję to niech lepiej się nie wypoowiada HWDP dla ścierwa w niebieskch mundurach
|
|
kamery były na bocianie i to niejedna;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |