Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyjechał i zapomniał o emerytach |
na piankach starorzecze dosyc dobre miejsce na rybki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyjechał i zapomniał o emerytach |
Straż miejska zajmuje sie zgłaszaniem piesków a nie odławianiem , a po drugie gdzieś ty buraku widział fotoradar straży w taką pogodę
|
|
smolen i inni wyjeżdżając z biedronki nie ma zakazu skrętu w lewo. możesz więc skręcać w wojska polskiego w lewo. zakaz stoi już na ulicy wojska polskiego, czyli zakazuje skrętu w ulicę partyzantów.
|
|
Sam se połóż gąbeczke pod dupe nalej na nią nas..... czekaj aż zamarźnie a potem sie na nią polóż
|
|
zuzizuzieńka już tłumaczę o co biega. Szukam sposobu jak pozbyć się śniegu z parkingu wraz z osobą, która jest bezpośrednio odpowiedzialna za utrzymanie porządku na osiedlowych parkingach. Tydzień czasu nic nie robić to chyba lekka przesada.
|
|
Szukam wolnego dja na sylwestra dla grupy osób pow. 35 roku życia. Z góry dziękuję za oferty:)
|
|
|
|
nigdy sama z domu nie wychodze, wiec to mi nie grozi
|
|
ds bierz się za łopatę i sam naginaj jak ci źle .... hołota ze wsi co do szkoły chodziła z buta po 10 km w śniegu przyjechała do "mniasta" i teraz palcem ruszyc sie nie chce
|
|
Autor: Rafallo20 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 07-12-10 10:39 na piankach starorzecze dosyc dobre miejsce na rybki a gdzie to sie znajduje kolego?
|
|
to ja też poproszę dla siebie :)
|
|
500zł ? :| Ja wczoraj bawiłem się pod lidlem, ale nie sądziłem, że grozi to takim mandatem hah, to teraz policja ruszy z "akcją' na parkingi :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |