poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kukiz: PSL skarży się Niemcom na rząd

se czołgi pokupujcie

http://allegro.pl/nowy-bujak-czolg-kiddie-ride-pub-bar-hotel-sklep-i1350105429.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kukiz: PSL skarży się Niemcom na rząd

zeby tylko ptakow niepowystrzelali po drodze jakies przybledy po tym sylwestrze

pamiętam był kiedyś taki program na kompa stroboskop :)

http://www.kacper.kwapisz.eu/index.php?i=10

3 chyba najlpszy

dziwna jesteś, ale za radiohead plus.

to chyba sie leczy...

Byłam u znajomej, na Łagody w blokach Perspektywy maja odśnieżać jutro. Też spóźniony zapłon, ale zawsze to coś.

Ozyrys - jak to się mówi - paragraf się znajdzie, przetrzepią ci furę do skutku i za coś tam polecisz z dowodu. :)

Autor: MR.Y (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 06-12-10 15:31

Ale ty masz nasrane w bani, jak cie spotkam to zajebie ci w ryj z całej siły ***** , zrobię ci z ryja galaretę,chora qrwo

MR.Y

czy do mnie odnosisz sie w ten sposob, czy myslisz o kims innym?Ccialabym Cie zobaczyc w 4 oczy , bys mi to wymialczal , ale nie jestes do tego zdolny

To jeszcze zapytaj sąsiadów kiedy zabiorą swoje auta żeby można było odsnieżyć parking , ja mieszkam na górce zawadzkiej i co z tego że wisi kartka z wiadomością o tym iż będzie odsiezany parkinkg wtym i tym dniu i proszą o zabranie samochodów jak nikomu się niechce dupy ruszyć i przestawic auta to jak maja odsniezyć te parkingi????

Z tego co wiem to policja może już wlepiać mandaty na prywatnym terenie ( czyli supermarkety itp.) Wcześniej za np .parkowanie na Inwalidzie market musiał kierować sprawę do sądu żeby ukarać takiego kierowcę , bo policja niemogła nic zrobić. Teraz zmienili przepicy i mogą Cię trzepać ile dusza zapragnie.

Jestem za *DS !!!
Osiedlowe parkingi to jedna wielka masakra !!!

< wieczne im odpoczywanie >

Hm a dlaczego akurat ta słoma. Najcieplej miałby w gąbce, skrawkach, resztkach waty ocieplającej itp. Moze zamiast z rolnikami to odwołać się do warsztatów stolarsko-tapicerskich. mają tam trociny, ścinki gąbek i materiałów.
A tak naprawdę to wątpie ze w ten sposób znajdziecie to czego naprawdę trzeba. To tylko jakieś ogłoszenie na portalu. Lepiej wyjść do ludzi i udać się osobiscie w strategiczne miejsca i jak w ten dym poprosić o pomoc. Determinacja i uśmievch potrafią czynić cuda.
Nie to, że się wymądrzam. Nie zajmę się tymi pieskami, ale też nie rzadko pomagam.

< wieczne im odpoczywanie >

Hm, a macie nr telo. do komisu Sympatia? W necie jest, ale nie aktualny.

Niebardzo rozumiem o co biega .Z tego co wiem kierownicy administracji niemają na stanie ciężkich sprzętów do odśnieżania mają tylko samochody prywatne jak każdy z was ,i też niemogą wyjechać z parkingów .

wzmacniacz i subwoofer blaupunkt radio clarion

buhehhehe jakie larum bo zima heheh DS to o co ci chodzi jak nie masz samochodu na parkingu to po co bijesz pianę?? jak wyobrażasz sobie odsnieżenie parkingu przez cięzki sprzęt jeżeli stoją samochody na parkingu????

to jest Wielki Mistrz na tym zdjęciu on ma brzucho ma brodę ale jak pier**d*olnie to nie wytrzymasz

auuuuuu Witam Witam co dobrego ? jak tam prusa odśnieżone ? bo jutro mam limuzyno przejeżdżać obok auuuuuu

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

nouu Naturalnie że odśnieżone sam to odśniezałem rozumiesz szedłem sobie z butelko royalu no i jakos tak wszyło nouuu zę przednia nóżka poszła do przodu druga do tyłu a ja sruuu mordą w beton nouuu i powiedzałem starej i odśnieżyła

lysy89 byś mi dał nr tel do niego bo to pilne

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

uwielbiam sie perfumowac, zawsze nakladam na siebie tone

Hahahaha strachy na lachy czubki!Wsadźcie sobie te wasze bzdury między jaja cioty i idiotki.A obrońcy partaczki i sama zainteresowana śmiechu warte te wasze zagrywki

wydaje mi sie ze jak ostatnio bylem w scoobym to bylo ogrzewanie wtamtym roku chyba jeszcze nie mieli tak chociaz pamietam i zawsze tam pomoga cos dobrac(mila obsluga) ale by mogli odsniezac parking

Prusa 8

Dziękuję za radę:)

Niestety w Wawie nie bywam zbyt często (można wręcz powiedzieć że od jakiegoś czasu wcale) a obecnie zamieszkuję i pracuję w Gdańsku, więc trudno jest mi się wyrwać do stolicy... chociaż po przeczytaniu tego posta z chęcią bym to zrobił... :P

no ale cóż... tak bywa.... może kiedyś przy okazji...
również pozdrawiam :)

każdą no prawie każda pracę trzeba szanować. Owszem praca nie najgorsza ale jak ktoś chce pracować to i tam mu nie będzie źle. Poprostu kasa potrzebna to trzeba się cieszyć z jakiejkolwiek pracy bo teraz w tych czasach o nią trudno.

Hmm brzmi ciekawie..
Przyblizysz??

2152
Trochę przyszalałeś z tym tematem. Nie znasz do końca sprawy, a się wypowiadasz. Mianowicie bodajże 2 lata temu przyjechał nowoczesny szynobus z prezesem PKP przewozy regionalne, kilku techników, oraz naczelników. Na wcześniejsze zaproszenie wysłane do Urzędu miasta nikt nie odpowiedział. Więc ci przedstawiciele kolei postali jak chuje pod lasem i odjechali. Kolej badała i chciała przywrócić tą linię pod warunkiem utrzymania przez UM dworca, lecz jaki tu widzą interes ówcześni rządzący? Żadnego wiec zaproponowali, aby kolej zrzekła się wszystkich działek należących do niej w obrębie miasta. A jest tego ładnych parę ha!!! I w tedy MOŻE by się zgodzili. Nie muszę pisać ile by na tym zarobili poszczególni urzędnicy z UM ponieważ to ich sprawa;)
Więc wina nie leży po stronie kolei tylko władz!

Droga gosiu piszesz o via-marzeniach które może kiedyś się spełnia (a na pewno w tedy gdy będą tylko uczciwi politycy ;)). Ile lat już słyszysz o tej trasie? Ile planów już było? To tak jak szukanie miłości w burdelu! Plany z tego co wiem to są 4 na samą obwodnicę Łomży nie mówiąc o pozostałych km.
Pytasz się po co kolej? Nie dziwię się, na pewno nie będzie szybka na nie zmodernizowanych torach, nie jest też nie zbędna dla mieszkańców Łomży.
Lecz powiem ci tak musisz się przejechać koleją do ostrołęki na wiosnę i zrozumiesz, że ten środek transportu strasznie różni się o PKS-u czy auta.
Nie sądzę aby gdziekolwiek w Polsce kiedyś pojawiły się TGV, szczególnie jak przyjdzie nam spłacać nie wykorzystane pieniądze z dopłat unii.
W tedy będziemy mieć druga Irlandię:)

Do byka nie podchodż z przodu,
do konia z tyłu,
a do IDIOTY - w ogóle!

Paryskiej nie polecam potrzebowałem konkretnych perfum a tam mi powiedzieli,że takich w ogóle nie ma wiec z butelką w ręku odwiedziłem sephore(to nie były tylko ich perfumy) Jak szukasz czegoś konkretnego to za Łomża

Witam:)
Co do pokazu barmańskiego?
efektowne,dynamiczne,zaaranżowane muzycznie SHOW, trwa to około 15 minut. Jest na co popatrzeć, najlepsza pora to zaraz przed otrzęnsinami.

Obsługa barmańska?
Barmani serwują cocktaile od początku do końca trwania uroczystości, polecam szczególnie obsługę barmańską. Jest się czego napić, z pewnością aranżacja baru oraz wykwintne koktaile dodają kolo rytmu danej uroczystości.

WeddngBar cieszy się coraz większą popularnością w Polsce, ci którzy się zdecydowali nigdy nie żałowali. ( trzeba też trafić na dobrą i solidną firmę barmańską). Na rynku jest sporo firm więc jest w czym przebierać:)

Pozdrawiam

W razie pytań jestem do dyspozycji...

Jaka cena??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org