Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To się nazywa totalitaryzm |
Ile macie lat?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To się nazywa totalitaryzm |
ilu tych legendarnych do chujawacława
|
|
zwolowiny nigdy tak?
|
|
Prosze państwa wprowadziłem w życie Łomży paragraf na mocy prawa którego:zabrania się organizowania imprez w bandyckich klubach gdzie parzą się małoletni. A więc. kategorycznie oznajmiam, wszelkie próby zrobienia imprezy będą groziły wysokimi sankcjami a nawet karą pozbawienia wolności do lat 5, ponadto będzie w okolicy jeżdziło kilkadziesiąt patroli, więc szanowni wyborcy proszę się nie pokoić nad wszystkim czuwam
|
|
wygladał jak zbychu z forum hehehehHEHEHEHaHEH
|
|
człowiek nie pluj się tak i nie odkopuj starych tematów ten typ pisał to 5 lat temu. może już ma inne auto abo niezyje abo internetu niema. troszkę luzu w majtach bo spinasz się nie potrzebnie na taka okoliczność. ciao komendanto italiano "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
no to ja lwasnie prosze o pomoc a nie wywyzszanie swojej wiedzy ;) bo jestem zielony. sledczxy a jestem pewnien dla Twojej swiadomosci ze w wielu innych sprawach bys sie załamał a ja sobie radze ;)
|
|
cklock wgrane (chyba) hehe ;p
|
|
czesio ma racje dobry sex to najlepszy prezent i praktyczny
|
|
Zenit- dzieki ze sa jeszcze ludzie ktorzy potrafia odpowiadac powaznie na pytania. Teraz wiem co masz na mysli. :) bo nie ma to jak liczyc na siebie. ;]
|
|
(do michaliny)
|
|
|
koleszko zawsze możesz przenieść się ze swoim bólem na jakiś gejowski portal. załóż tam temat i sieprodukuj. na pewno pomogą.
|
|
|
Witam, W ostatnią sobotę (04.12.10) wieczorem zgubiłam (prawdopodobnie w autobusie aczkolwiek nie jestem pewna) zapalniczkę benzynową z czaszką.. Mogłabym kupić drugą, jednak tę dostałam od Ukochanego i jeszcze tego samego dnia ją straciłam.. :( Bardzo mi więc na niej zależy.. Znalazcę błagam o kontakt -mój nr: 728858327. W nagrodę oddam równowartość zapalniczki tj 25zł lub postawię 4-pak piwa :P Proszę! i pozdrawiam.. Paulina
|
|
U mnie stroboskop jest nawet mniej niż 35W ;-P Nie wiem, czy nie 20W czasem... ale na 100% mniej, niż 35W i mruga jak na filmiku. Tylko tak jak mówię, musi być wysoko umieszczony, nad głowami najlepiej, żeby bardziej z góry świecił, a nie z dołu, to dużo lepszy efekt będzie. Ale ogólnie rzecz biorąc mruga jak na załączonym filmiku.
|
|
Przedmiotem sporu jest Saab 9-5 dosyć drogie części do tego auta i aby poprawnie naprawić ten samochód trzeba wydać pare tysięcy, poprzedni mechanik tylko pogorszył stan silnika, a ubezpieczyciel dramatycznie zaniżył odszkodowanie, w kosztorysie nie uwzględnił wielu podstawowych czynności które trzeba wykonać przy remoncie, a same części policzyl na 70% amortyzacji. Czytałem o firmach które biorą procent od uzyskanego odszkodowania
|
|
moze ktos mi napisac jak zrobic garalete wieprzowo
|
|
mysle ze samo to juz ze cie ma jest w jakims sensie prezentem ;D A zwracajac sie do twojej prosby to hmmmm , jego pasje cos zwiazanego z jego zainteresowaniami .... Ja n bym chcial dostac taka troskliwa dziewczynke jak ty ;D
|
|
teraz to Ty pisz po polsku
|
|
michalina weź się schowaj bo na małpy polują :
|
|
do viola85 Bądź Sobą i tyle powodzenia życzę :) Pozdrawiam "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |