Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kukiz kryje przestępców |
siostre mu w dupe ruchaja, ale as Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kukiz kryje przestępców |
a i jeszcze jedno, jak masz zamiar całą imprezę katować stroboskopami, to porozstawiaj po kątach wiadra na pawiany, chyba że to impra przy picolo to chociaż z ciastami i łakociami oszczędniej :)
|
|
Bo kolego jak odśnieżasz samochód, to nie wyrzucasz tego śniegu na ulice. Nie będziecie tak robić - nie będzie problemu.
|
|
a ja w sobote 4.12.2010 mialam TWO i TSF i juz jutro mam MS.. jakieś rady?
|
|
jeśli chcesz gitarę dla początkującego to najtaniej za 200zł, za 100zł to będzie bardzo słaba jakość, ale jeśli chcesz słabiznę to w "Chińczyku" przy dworcu za 100 zł sprzedają...
|
|
Re: BLM-y BURAKI Autor: mistrz123 (---.adsl.inetia.pl) Data: 05-12-10 12:27 Zgadzam się z tym, że KAŻDY BLM to burak, tak samo jak każdy kto przemieszcza się golfem to cham nieprzeciętny. ........................................................................................................................................... jak widać "miszczu" wnosi do dyskusji wiele ....... buractwa
|
|
mistrz123 Zastanawia mnie w czym jesteś mistrzem. Chyba w głupocie. Powinno być kula w łeb i do piachu, zero litości, a rodzina niech zwróci pieniądze za kulę.
|
|
|
|
Lukkon: zawsze można zrobić list otwarty do Prezydenta Łomży. Umieścić go w internecie, udostępnić ludziom możliwość podpisania się pod takim listem i może akurat się uda. Jest w UM Biuro kultury, sportu i turystyki i Prezydent tak na dobry początek kadencji może zlecić sprawdzenie, czy wykonalne jest otworzenie lodowiska w Łomży ;-) Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
ile ma na koncie rudy błazen z druhem
|
|
Potrzebny jest kontakt do Pana J. Muła, właściciela sklepu sanmet w Łomży. Podobno jest właścicielem Hali.
|
|
odświeżam
|
|
To może ubrania też ściągnij z internetu piracie!
|
|
Najlepszy zakład wulkanizacyjny jest w Wiźnie,tylko i wyłącznie tam. Zero jakichkolwiek problemów.
|
|
chciałem się dowiedzieć gdzie najtaniej w łomy lub w okolicy kupic można wódkę chodzi tak o 80 butelek
|
|
haha olejmy to ze jest troche niedorozwiniety ale przynajmniej jest troche smiesznie na tym forum
|
|
też przepraszam. Co do tematu - proszę o odpowiedzi.
|
|
sprawdz na długiej w cipo&baxx tam zawsze coś fajnego można znależć
|
|
Tak przez mysią dziurę.
|
|
u mnie winada zaciela sie miedzy 1 a 2 pietrem wiec nie wchodzilam na zaden portal,
|
|
kilka dni temu był ten temat zapytaj założycielki. Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
Nie ma lepszego od tego wszystko reszta to podróby. A jak Michalina zobaczy to Cię zbanuje za karę.
|
|
Ty sie lepiej martw czy kibice ŁKS ciebie przypadkiem nie szukaja za to co o klubie naszym piszesz na forum. Daj se siana
|
|
JA mam dajną gitarę do sprzedania , fajnie brzmi jak coś to pisz na mail drausiek@gmail.com tanio tobie oddam
|
|
marudzenie mnozone przez matematyczne tezy jajek
|
|
Oczywiscie mowa o mistszuuu z BLM'm co mu wszystko nie pasuje a klucz windows kolegi :) i filmy na licencji Disney'a od kolegi z pod wiaty. Daj se luzu mistrzu..i nie strasz bo sie zesrasz..
|
|
Aż w powiecie kolneńskim? Boże, przecież to AŻ ok. 30 kilometrów o_O
|
|
http://images.google.pl/images?hl=pl&q=cipo+baxx&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2 to nie dla mnie. Ciuchy dobre dla gejków.
|
|
stary zdzierał tynk ze ścian jej zębami a zima robi za skrobaczkę do szyb , podobno na targach rolniczych jej szczeka była wystawiona jako czochradło dla krów
|
|
sikajace jajko, zazwyczaj ma ono dwie dziurki
|
|
Jeśli ma być dobrze, a przy tym tanio, to polecam tego Pana.Kiedyś robił mi meble, jestem bardzo zadowolony.Podaję nr. 0-602 617 547.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |